Voor persoonlijk advies

Net even wat meer aandacht!

Zorgverzekeraars strijden om klant

15-12-2012

Het internetlabel Anderzorg van Menzis presenteerde afgelopen week op de valreep nog een nieuwe aanvullende verzekering, de Anderzorg Budget.

"Hiermee hebben zij nu de goedkoopste premie voor de meestgekozen combinatie van basisverzekering plus aanvullende verzekering", zegt Peter Ruys van vergelijkingssite ZorgKiezer.nl. "Maar ook Ohra bracht eerder al een nieuwe aanvullend pakket op de markt, De Friesland Zorgverzekeraar verlaagde de premie van de aanvullende verzekering en er kwamen meerdere zorgverzekeraars met goedkope internetlabels op de markt. De strijd om de klant is dit jaar harder dan ooit, waarbij iedereen de goedkoopste wil zijn."


Het verschil tussen de duurste en goedkoopste basisverzekering is dit jaar € 312. Dat is het grootste verschil sinds de invoering van het nieuwe zorgstelsel in 2006. Nu verzekeraars op het laatste moment nog nieuwe producten lanceren of premies aanpassen, wijst Ruys de prijsgeoriënteerde consument graag nog even op de mogelijkheid om zijn gemaakte keuze terug te draaien. "Mocht je onverhoopt nog een beter aanbod tegenkomen, dan kun je binnen twee weken je afgesloten verzekering annuleren."

bron: Assurantie Magazine

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top