Voor een goed advies hoeft u niet ver te zoeken

Wij schatten uw risico's goed in.

Zoeken op het web

12-12-2016

De zoektocht naar een passende autoverzekering is een hele klus. Per 1 januari 2017 gaan de premies van de meeste autoverzekeraars (fors) omhoog. Een aantal online aanbieders voert een premieverhoging door van 20 tot 40% ! Veel consumenten zullen in de maand januari het web doorzoeken in de hoop weer een voordelige verzekering te vinden. De voorwaarden (en premies) zijn vaak mistig, waar moet u op letten?

Vergelijkingssites
In de meeste gevallen gaat de consument op zoek bij het aanschaffen van een andere auto. Gemiddeld is dit eens in de drie jaar. Wanneer u begint met de zoekterm "autoverzekering" op Google staat uw scherm vol met treffers. Naast de betaalde adverteerders treft u hoofdzakelijk vergelijkingssites aan. De vergelijkingssites werken niet allemaal met dezelfde verzekeraars zodat u voor een goed vergelijk er meerdere moet raadplegen. Iedere verzekeraar heeft zijn eigen voorwaarden waardoor het vergelijken niet makkelijk is. Want alleen op premie vergelijken is echt veel te kort door de bocht. Er zijn wel wat belangrijke punten waar u naar kunt kijken:

  • aantal kilometers per jaar (is geen vermelding dan onbeperkt?)
  • eigen risico (tot zelf s EUR 650,-)
  • schadesturing en het gebruik van imitatie onderdelen
  • kloppen uw geregistreerde schadevrije jaren (ROY data)
  • bedrag aan accessoires
  • nieuwwaarderegeling

De Overheid controleert
De Nederlandse Bank houdt toezicht op de resultaten van autoverzekeraars wat stunten met premies bijna niet meer mogelijk maakt. De verzekeraar moet beschikken over een gezonde financiële huishouding en mag niet langer compenseren vanuit andere bedrijfsonderdelen.De premieverschillen zijn daarom niet altijd aanwezig tussen uw verzekeringsadviseur en het internet.

Wij helpen
Wist u dat wij nagenoeg met iedere verzekeraar zaken doen en voor u de premie en de voorwaarden kunnen vergelijken? Neem de proef op de som en neem contact met ons op. Wij helpen u graag, zowel bij afsluiten als het regelen van uw schade!  

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top