Van dekking verzekerd

Ook als het wat verder van huis is.

Wisselen van zorgverzekering

01-12-2013

Vergelijkingssites

Er zijn tal van vergelijkingssites in omloop waar u kunt bepalen welke dekking het beste past bij uw gezinssituatie. De Consumentenbond heeft een vergelijkingsstool op de markt die zowel de prijs als dekking voor u vergelijkt. Ook zijn er veel verzekeraars en bemiddelingsbedrijven die een vergelijking aanbieden. Ons advies is om gebruik te maken van een aantal verschillende vergelijkingssites. Er zijn aangetoond verschillen tussen de diverse sites en vaak is er sprake van een gekleurde onafhankelijkheid.

Naast de reguliere dekking is het ook verstandig rekening te houden met de varianten natura en restitutie. Verzekeraars leggen hier minder de nadruk op. Kort gezegd geeft een restitutie polis u meer vrijheid bij het kiezen van een zorgverlener. Bij een natura polis is er sprake van contractuele afspraken tussen de verzekeraar en de zorgverlener. De restitutiepolis is duurder dan de naturapolis.

Aanbod

Vanuit ons bedrijf hebben wij diverse collectieve afspraken met zorgverzekeraars. Zo doen wij onder andere zaken met ONVZ, Goudse, Delta Lloyd, Stad Holland, VGZ en CZ. Nadat u uw keuze gemaakt heeft kan desgewenst de zorgverzekering via ons kantoor lopen zodat u alles in één hand houdt. Zit uw verzekerraar er niet bij? Laat het ons dan even weten.

Verwachting

De verwachting is dat er dit jaar minder mensen gaan overstappen omdat de premie voor de basisverzekering in bijna alle gevallen ligt verlaagd wordt. De meeste premies dalen met ongeveer 10 euro per maand. De noodzaak lijkt hierdoor minder groot.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top