Van alle markten thuis

Door ervaring wijs geworden.

Wie eist bewijst

01-04-2014

Het is in elk geval verstandig om altijd direct ter plekke vast te stellen wat er gebeurd is (eventuele getuigen aan te spreken) en dit op papier te zetten waarna het door beide partijen wordt ondertekend.

Kan de ondernemer z'n verantwoordelijkheid ontlopen door een bordje op te hangen, waarop staat dat hij niet aansprakelijk is?
Ja en nee, niet elke aansprakelijkheid voor schade die ontstaat tijdens bijvoorbeeld het wassen van de auto kan worden afgewezen door een bordje op te hangen met "wassen op eigen risico" of iets dergelijks. De ondernemer zal voor het overgrote deel van de schade´s wel aansprakelijk blijven. Dit is anders als er een schade ontstaat die gezien de hele gang van zaken altijd zal kunnen voorkomen, bijvoorbeeld indien de stomerij een knoop van een kledingstuk verliest.

Aantonen wat er niet meer is?
Onverhoopt raakt u uw kostbare bezit kwijt door een brand of diefstal. Vaak is het na een forse schade lastig om aan te tonen wat uw bezit geweest is en wat de waarde daarvan was. Quorim biedt u nu de mogelijkheid om uw inboedel en/of woonhuis op film te laten vastleggen. In ons dossier bewaren wij een exemplaar dat gebruikt kan worden bij een eventuele schade. Voor Quorim relaties bereken wij hiervoor een tarief van EUR 150,- . Voor overige geïnteresseerden bedraagt dit tarief EUR 250,-.

Door middel van ons contactformulier kunt u eenvoduig hiervoor een afspraak maken.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top