Doorlopend verzekerd

De adviseurs van Quorim staan voor u klaar!

Wat te doen met bestaande beleggingsverzekeringen?

01-06-2013

Voorwaarde is wel dat bij voortzetting de (maandelijkse) premie niet hoger mag zijn dan de bestaande termijnpremie. De premie is dus het uitgangspunt en niet het gewenste eindkapitaal. Of dit wenselijk is, hangt van verschillende factoren af.

Als u toch nog uitzicht wenst te behouden op een hogere eindopbrengst in vergelijking tot een gegarandeerde SEW-rekening, dan geniet beleggen de voorkeur. Dit sluit dan beter aan bij uw risicoprofiel. De afweging is dan of u uw beleggingsverzekering wenst om te zetten in een BEW-rekening. U blijft dan beleggen maar zonder risicoverzekering.

Dit kan interessant zijn omdat u dan in betere fondsen belegt en/of de kosten lager uitvallen. Door het wegvallen van de verzekering bij overlijden belegt u meer in premie in de fondsen. Vaak is dan nog wel een losse overlijdensrisicoverzekering noodzakelijk. Gezien de daling van de tarieven voor een dergelijke verzekering, geniet dit vaak de voorkeur. Wat voor u het beste past, is afhankelijk van uw persoonlijke en financiƫle situatie. In een persoonlijk gesprek kunnen we dit samen met u doornemen.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top