Sportief zaken doen

Wij werken open en transparant.

Vijftig verzekeraars met Keurmerk

01-10-2012

 “Dit betekent dat een groot deel van de markt aantoonbaar een betere dienstverlening aan de klant levert”, aldus Stv-directeur Ron van Kesteren.

De recente toetsing door de stichting leverde een geslaagde herbeoordeling op voor vier verzekeraars, en drie nieuwkomers (Conservatrix, Loyalis en OZF Achmea). Hiermee staat de teller van het aantal keurmerkverzekeraars op vijftig. Van Kesteren is verheugd dat zoveel verzekeraars (bijna twee derde van de markt als wordt gekeken naar het premievolume) nu het Keurmerk hebben. “Dit toont aan dat verzekeraars, waaronder veel grote, het belangrijk vinden om het Keurmerk Klantgericht Verzekeren te behalen en te behouden.”

Van Kesteren vindt dat van groot belang, omdat het Keurmerk eraan moet bijdragen dat consumenten weer vertrouwen krijgen in verzekeraars. “We kijken naar wat consumenten belangrijk vinden op het gebied van klantgerichtheid en passen daar de normen op aan. De normen zijn dan ook continu in beweging. Ook het beoordelingstraject blijft pittig”, vertelt Van Kesteren. Hij geeft aan dat Stv zich niet primair richt op het binnenhalen van de volgende vijftig verzekeraars. “Wij vinden het belangrijker dat het Keurmerk echt iets kan betekenen voor de consument. Het initiatief om het Keurmerk te verkrijgen, ligt daarom bij de verzekeraars. Het feit dat nu zo’n grote groep is aangesloten, betekent dat de dienstverlening voor steeds meer klanten beter wordt.”

bron: Verbond van Verzekeraars

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top