Sterk in elk werk

Wij kennen de risico's en weten de oplossingen!

Verzekeringen op een rij

14-10-2016

De verzekeraars die zich tot nu toe hebben ingeschreven voor Mijnverzekeringenopeenrij.nl vertegenwoordigen al 80 procent van de Nederlandse particuliere markt. En dat percentage groeit gestaag door. Hiermee is de website hard op weg om alle verzekeringen aan te sluiten voordat deze gelanceerd wordt voor consumenten.

De ambitie van Mijnverzekeringenopeenrij.nl, voorheen bekend als de Poliskluis, is om de consument in 2017 één online overzicht te bieden met al zijn verzekeringen. “Daarvoor moeten zo veel mogelijk verzekeraars en gevolmachtigden meedoen”, aldus programmamanager Janpieter Koning. “Wij zijn daarom erg blij met alle deelnemers die zich tot nu toe hebben ingeschreven.” Na een inschrijving begint de verzekeraar of gevolmachtigde zo snel mogelijk met de aansluiting op de website. Zodra de aansluiting rond is, kunnen de verzekeringen na livegang getoond worden op de website.

Koning hoopt de komende periode nog meer verzekeraars en gevolmachtigden te kunnen verwelkomen. “Met Mijnverzekeringenopeenrij.nl spelen we in op de concrete wens van de consument om al zijn verzekeringen op één plek te kunnen inzien en maken we een volgende stap in de digitalisering binnen de verzekeringssector.”

(bron: Verbond van Verzekeraars)

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top