Wij staan voor u klaar.

Ook als het even tegen zit.

Verzekeren van bijzonderheden

01-05-2015

Geen standaard inboedel
Misschien bent u zich er niet van bewust? De meeste inboedelverzekeringen kent een aantal beperkingen als het gaat om bijzondere bezittinghen. U kunt hierbij denken aan kunst en antiek maar ook aan verzamelingen of sieraden. Dat komt omdat verzekeraars in hun product- en prijsstelling uitgaan van "gangbare" inboedels.  

Bijzondere verzekeraars voor bijzondere bezittingen
Wij werken samen met verzekeraars die van bijzondere bezittingen hun professie gemaakt hebben. U kunt hierbij denken aan de Renaissance Verzekering van Hienfeld, de Xclusief verzekeringen van Delta Lloyd, deFine Art Verzekering van Hiscox of de vezekeringen van AXA Art. Voor iedere bijzondere inboedel staan wij u discreet bij met het beste wat in de verzekeringsmarkt geboden wordt.

Waardebepaling
Belangrijk is uiteraard het vaststellen van de verzekerde waarde van uw bijzonder inboedel. U dient immers bij schade de werkelijke schade vergoed te krijgen. Wij helpen u bij het inschakelen van erkende taxatiebedrijven. Deze specialisten volgen de (inter)nationale markt en kunnen een goede inschatting maken van de waarde van een voorwerp. Een dergelijke taxatie dient in de regel iedere drie jaar uitgevoerd te worden.

Een geldig taxatierapport geldt als basis voor de verzekeringspolis en voor het uit te keren bedrag na schade, mits het rapport deskundig is opgesteld. Een door de verzekeraar geaccepteerd taxatierapport conform artikel 7:960 BW maakt deel uit van de verzekeringsovereenkomst en is bindend.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top