Sterk in oplossingen

Sterk in advies!

Vernieuwde reisverzekering

06-06-2013

"Het was tijd om ons product aan te passen aan de veranderende markt en de veranderende wensen van de consument", aldus de Europeesche, die op korte termijn ook met de aflopende reis- en annuleringsverzekering eenzelfde kwaliteitsslag zal doorlopen. Reizigers kunnen bij de Europeesche voortaan kiezen uit drie typen reisverzekeringen: Basis, Comfort en Optimaal. De drie reisverzekeringen verschillen vooral in verzekerde bedragen, wel of geen eigen risico, standaard opgenomen dekkingen en maximale reisduur.

Klanten kunnen daarnaast kiezen tussen twee annuleringsdekkingen Annulering of Allrisk Annulering. Deze laatste variant biedt klanten de mogelijkheid om zelf hun persoonlijke redenen te bepalen voor het annuleren van hun reis. Zij krijgen voor deze aanvullende redenen dan 75% van hun annuleringskosten vergoed.

In de nieuwe Doorlopende Verzekering voor Reizen is voortaan ernstige ziekte of overlijden van een familielid in de 3e graad meeverzekerd, blijft een ex-man/vrouw 1e graad familie, is er extra dekking voor kosten tijdens een natuurramp, zijn maximaal twee minderjarige logees gratis meeverzekerd en is vrijwilligerswerk en stage in het buitenland eveneens standaard meeverzekerd. Alleen voor alpineskiën en snowboarden moet een premietoeslag worden betaald, andere sporten zijn altijd gratis verzekerd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top