Ontzorgen is ons vak

voor een goed advies hoeft u niet ver te zoeken

Verlenging opzegtermijn WGA Eigenrisicodragen

04-10-2009

Deze gaan fors omhoog. Voor kleine werkgevers (tot loonsom 730.000) zelfs meer dan een verdubbeling (van 0,27% naar 0,59%). Ook voor grote werkgevers zijn er grote premieverhogende effecten.

Voorheen moesten werkgevers voor 1 oktober hun eigenrisicodragerschap indienen bij de Belastingdienst. Veel partijen hebben in de tussentijd veel aandacht besteed aan dit onderwerp en dit heeft geleid tot Kamervragen.
Naar aanleiding van de Kamervragen, verlengt Minister Donner de termijn om eigenrisicodrager voor de WGA te worden naar 1 november (dit was 1 oktober). Hierdoor hebben bedrijven meer tijd voor een zorgvuldige overweging en na 1 november is er nog 5 weken de tijd om de verzekeringsaanvraag rond te krijgen.

Neem contact met ons op zodat wij u vrijblijvende een aanbieding kunnen doen.

Terug

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top