Goed geregeld

Zekerheid geeft vrijheid.

Verbod op bonusprovisie

07-11-2008

"Wij hebben eerder een opening gelaten voor bonussen op basis van de kwaliteit van de dienstverlening. Je kunt de vraag stellen hoe relevant die opening is en daarom ben ik bereid het verbod uit te breiden tot alle vormen van bonus", aldus Bos donderdag. Op vragen van de CDA-fractie of hiermee serviceproviders uit het proces worden gesaneerd, antwoordde Bos dat dit niet het geval is. "Zij kunnen nog steeds - indien nodig hogere - provisie ontvangen en bovendien door aanbieders worden ingeschakeld volgens de normale uitbestedingsregels. We schroeien hiermee een potentieel lek in het systeem dicht."

Bos stelde verder dat de evaluatie van de balansregel (maximaal 50% afsluitprovisie) niet inhoudt dat deze zal worden teruggedraaid. "De balansregel is definitief. We zullen in 2010 kijken of het nodig is om ook niet-complexe producten daaronder te laten vallen."

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top