Altijd op zoek naar oplossingen

wij kennen de weg in verzekeringsland.

Verandering hoedanigheid

01-02-2022

In tijden van crisis worden ondernemers creatief in het bedenken van oplossingen. Tal van voorbeelden zijn de afgelopen twee jaar voorbij gekomen en vaak ook nog eens met een commercieel succes. Een boekhandel die is uitgebreid met een coffeecorner of een zonnestudio die ook dienst doet als pakketophaal-/afleverpunt zijn maar twee voorbeelden van creatief ondernemerschap. Wijzigt er iets in de activiteiten of zijn deze onjuist omschreven, dan wil een verzekeraar dat graag weten. De hoedanigheidsomschrijving bepaalt of een verzekeraar een risico wil verzekeren en onder welke condities dit zal gebeuren. Het is dus een fabel dat de verzekerde hoedanigheid een ruim begrip is. De verzekerde hoedanigheid geeft juist een afbakening van wat er door de verzekeraar verzekerd is.

De verzekerde hoedanigheid geeft juist een afbakening van wat er door de verzekeraar verzekerd is.

Speciaal om te zorgen dat uw verzekeringen actueel blijven sturen wij jaarlijks een actualiseringsverzoek. Wij vragen dan naar de hoedanigheid, de omzet en het jaarloon. Maar als de hoedanigheid veranderd, is het verstandig dat direct aan ons door te geven. Het klinkt misschien onbelangrijk, maar krijgt u een behoorlijke schade dan zijn we met elkaar blij dat u het goed voor elkaar hebt. Het is dus een fabel dat de verzekerde hoedanigheid een ruim begrip is. De verzekerde hoedanigheid geeft juist een afbakening van wat er door de verzekeraar verzekerd is. Twijfelt u over de omschreven hoedanigheid of bent u van plan andere bedrijfsmatige activiteiten te ontplooien? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top