In iedere markt thuis

Het is ons niet snel te gek.

Veilig Ondernemen Scan

29-08-2013

De Veilig Ondernemen Scan is een korte digitale vragenlijst waarmee een ondernemer zicht krijgt op diverse risico's. Aan de orde komen bijvoorbeeld inbraak, diefstal, afpersing en ICT-criminaliteit. Robert van Tongeren, senior risico adviseur Avéro Achmea licht toe: "We lezen dagelijks over veiligheid en criminaliteit in de media. Maar wat kan je zelf doen in je eigen bedrijf? Deze site legt een handig vergrootglas op het eigen bedrijf en koppelt daar direct adviezen aan. Het verhoogt niet alleen de bewustwording maar geeft bovenal praktische tips."

Direct aan de slag
Direct na het invullen van de scan ontvangt de ondernemer een uitgebreid en onafhankelijk advies over maatregelen die hij kan treffen om zich beter te wapenen tegen criminaliteit. Net als de scan is het advies gratis. Kleine bedrijven die aanvullende veiligheidsmaatregelen willen nemen, kunnen in aanmerking komen voor een vergoeding. Deze vergoeding maakt deel uit van de aanpak Veiligheid Kleine Bedrijven.

Samen met een adviseur de juiste keuzes maken
Na het uitvoeren van de scan is het voor de ondernemer zinvol om de uitkomst aan zijn adviseur voor te leggen. Een goed advies van een vakkundig en onafhankelijke specialist is erg prettig om op te kunnen vertrouwen om zo de juiste keuzes te kunnen maken.

Gezamenlijke actie om criminaliteit aan te pakken
Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid ontwikkelde de scan in opdracht van het ministerie van Veiligheid en Justitie. Het instrument is onderdeel van het Actieplan Criminaliteit tegen Bedrijven dat in 2012 is gelanceerd. De Veilig Ondernemen Scan is in samenwerking met diverse partijen ontwikkeld, waaronder het Verbond van Verzekeraars en Avéro Achmea.

De scan is beschikbaar op www.veiligondernemenscan.nl.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top