Voor persoonlijk advies

Net even wat meer aandacht!

Van Mossel bij autoruitschade

01-09-2020

Heeft u autoruitschade? Dat is vervelend, zeker als deze zich in uw gezichtsveld bevindt. Om grotere schade te voorkomen moet u dit op tijd laten repareren. Ruitreparatie is belangrijk voor een optimaal zicht op de weg, maar ook voor uw veiligheid! De effectiviteit van de kooiconstructie en airbags zijn voor een groot deel afhankelijk van de voorruit van uw auto.

Van Mossel Autoschade is dé specialist in ruitreparatie en vervanging. Met vestigingen in heel Nederland is Van Mossel altijd dichtbij. De vakmensen zorgen ervoor dat de overlast tot een minimum beperkt blijft zodat u weer snel en zonder zorgen op weg kunt.

Ook bij een sterretje in de voorruit is het belangrijk dit snel te laten repareren, door onder andere temperatuurwisselingen kan een sterretje namelijk gemakkelijk een barst worden. Bij van Mossel is reparatie altijd de eerste optie. Alleen als het echt niet anders kan, wordt de ruit vervangen. Is het sterretje niet groter dan een 2 Euro muntstuk (2,6 cm doorsnede), dan kan de beschadiging vrijwel altijd perfect gerepareerd worden.

Het grootste gedeelte van de schades kunnen worden verholpen door gebruik te maken van een speciale techniek. Na het verwijderen van vocht en lucht in de beschadiging wordt er, onder hoge druk, een kleine hoeveelheid glasheldere kunsthars in de beschadiging gebracht. Deze hars wordt daarna onder invloed van UV licht uitgehard waardoor de autoruit zijn oorspronkelijke sterkte weer terug krijgt. Met een speciale polish wordt tot slot het inslagpunt vervolgens keurig glad afgewerkt. De beschadiging wordt bijna onzichtbaar en u heeft grotere schade en kosten weten te voorkomen.

Aarzel dus niet bij autoruitschade en neem direct contact op met Van Mossel per telefoon op +31 (0)88 087 01 50 of ga naar vanmosselautoschade.nl.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top