Ook voor bijzondere risico's

Verstand van verzekeren, daar draait het om.

Van Mossel Autoschade

01-04-2021

Schadeherstel aan uw bedrijfswagen

Heeft uw bedrijfswagen schade? Dan bent u bij Van Mossel Autoschade aan het juiste adres voor een goed en snel herstel van de schade.

Snel weer aan het werk

Wanneer uw bedrijfswagen niet inzetbaar is door de schade, heeft dit vaak direct gevolgen voor uw omzet. Snelheid is daarom van groot belang. Van Mossel staat 24 uur per dag, 7 dagen per week, voor u klaar. Neem direct contact op 085-2738055 om uw schade door te geven, daarna neemt Van Mossel Autoschade al uw zorgen uit handen. Het transport wordt direct geregeld en het schadeherstel ingepland. Zo gaat er geen tijd verloren.

Een bestelwagen of bus is niet alleen een werkplek, maar ook hét rijdende visitekaartje van uw bedrijf. Een kras of een deuk past niet in dat beeld. Ook wanneer u kunt doorrijden met de schade is het daarom noodzakelijk om de schade te herstellen. Dat kan snel, voordeliger dan u denkt en bovendien voorkomt u erger. De 25 Van Mossel Autoschade schadewerkplaatsen zijn over heel het land verdeeld, zo is er altijd een vestiging bij u in de buurt.

Gespecialiseerd maatwerk

Bedrijfswagens zijn tegenwoordig uitgerust met veel nieuwe technieken. Zoals bijvoorbeeld: rijhulpsystemen of hydraulische systemen. Schadeherstel is daarom meer dan ooit een specialisme. Bij Van Mossel er is de juiste vakkennis en techniek om alle mogelijke schades te herstellen.

De werkplaatsen zijn voorzien van alle benodigde en (merk)gespecialiseerde equipment om de schade aan uw specifieke bedrijfswagen vakkundig en snel te kunnen herstellen. Zo wordt de schade aan de buitenkant en opbouw volledig hersteld, inclusief de bestickering. Maar ook eventuele schade aan de (polyesterdelen van de) carrosserie, elektronica en laad- en loskleppen.

Bovendien beschikt Van Mossel over een team van echte specialisten. De medewerkers volgen jaarlijks cursussen en opleidingen. Van Mossel heeft ook een eigen dealernetwerk met daarin bijna alle merken bedrijfswagens. Daardoor hebben zij de beschikking over een gedegen onderdelenkennis en uitgebreide technische informatie, om alles te herstellen volgens de geldende fabrieksvoorschriften.

Complete service

Van Mossel Autoschade biedt u bij de totale schadeafhandeling ook de mogelijkheid van een haal- en brengservice, vervangend vervoer en niet te vergeten begeleiding bij de totale schadeafhandeling. Dat is inclusief het verhalen van eventuele bedrijfsschade, waar vaak niet aan wordt gedacht.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top