Voor een goed advies hoeft u niet ver te zoeken

Wij schatten uw risico's goed in.

Telefoonmaken.nl

01-02-2016

Pierre Pouwels opende 9 september zijn zaak Telefoonmaken.nl aan ’t Dorp 66a in Heesch en vanaf dag één heeft hij klanten binnen gehad. Veel mensen bezitten immers een smartphone en helaas gebeurt daar wel eens iets mee. Gelukkig kan Pierre deze smartphones in de meeste gevallen dezelfde dag weer repareren zodat niemand zijn favoriete gadget lang hoeft te missen. 

Glas- of waterschade aan smartphone of tablet? Geen paniek. Of het nu gaat om een Apple, HTC, Huawei, LG, Nokia, Samsung of Sony, Pierre draait er zijn hand niet voor om. Niet voor niets is de slogan van Telefoonmaken.nl: ‘You break it, we fix it.’ Als geboren en getogen Heeschenaar is hij voor velen overigens geen onbekende in het dorp. “Ik ben geboren in het huis boven de winkel, mijn ouders hadden hier vroeger een lampenzaak. Zelf woon ik nu ook boven de zaak.” Hij vervolgt: “Ik heb aan de HTS Eindhoven gestudeerd en daarna vijf jaar iets met die studie gedaan. Vervolgens heb ik videotheken gehad, onder andere in Heesch en Den Bosch. Dat heb ik vijftien jaar gedaan, tot het niet meer rendabel was. Vanwege mijn technische achtergrond kwam ik op het idee om franchisenemer te worden bij Telefoonmaken.nl.” Pierre is erg blij met de locatie aan ’t Dorp66a. “Dit stuk van ’t Dorp is net helemaal opgeknapt. En ook de naam Telefoonmaken.nl is pakkend en duidelijk, iedereen weet meteen wat je doet. Het hoofdkantoor staat in Eindhoven en er zijn zo’n dertig winkels verspreid over het land. Er is een gezamenlijke inkoop en we krijgen een goede ondersteuning vanuit het hoofdkantoor, dat is ook heel fijn.”

Voorraad
Veel mensen hebben tijdens Heesch Presenteert, een paar dagen na de opening, ook al een kijkje genomen in de winkel. “Ik kreeg die dag heel veel positieve reacties, mensen zijn blij dat zo’n zaak nu ook in Heesch is te vinden.” Achter de winkel is de werkplaats gevestigd. “In veruit de meeste gevallen is een reparatie nog dezelfde dag klaar. Samsung heeft bijvoorbeeld heel veel verschillende modellen maar we hebben genoeg voorraad in huis van de meest gangbare modellen.” Op de overzichtelijke en transparante website van Telefoonmaken.nl is direct zichtbaar hoeveel een bepaalde reparatie kost. “Zo weet je van te voren altijd waar je aan toe bent. Verder krijg je een duidelijke factuur die opgestuurd kan worden naar de verzekeringsmaatschappij.”

Behalve het repareren van de smartphones, verkoopt Pierre ook accessoires als hoesjes, glasbeschermers, oordopjes en opladers. 

Telefoonmaken.nl
’t Dorp 66a
5384 MC Heesch
Tel. 0412 – 85 79 70
www.telefoonmaken.nl
Zie ook de Facebookpagina

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top