Persoonlijke en deskundige afwikkeling

iedere dag weer opnieuw

Quorim relatie: Stones in Love

27-01-2011

De enige werkelijke zekerheid vinden we echter gewoon in onszelf: de liefde.

De keuze voor liefde is de meest voor de hand liggende, volgende stap voor de mensheid en biedt een geweldige kans en positieve boodschap. Laat de liefde stromen in het dagelijks leven, in ontmoetingen op straat, op het werk, onder vrienden, in het geven en delen. Leven vanuit je hart is de magische taal die we allemaal vloeiend spreken. In de liefde zijn we thuis en voelen we ons verbonden. Volg je hart !

Stones in Love symboliseert met rozenkwarts hartjes het geschenk van pure en onvoorwaardelijke liefde. Kleine hartjes om bij je te dragen of om door te geven zodat iedereen de kans krijgt om deel uit te maken van de positieve verandering die de wereld nu nodig heeft. Laat ieder hartje een liefdesreis over de wereld maken! Volg jouw hart, laat je verleiden en samen een nieuw liefdesverhaal beginnen!

Kijk op www.stonesinlove.nl voor meer informatie en bestellingen.

Terug

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top