Omdat u niet altijd alleen bent

Wij schatten uw risico's goed in.

Solex Experience

01-03-2020

Toeren met nostalgische Solexsnorbrommers door heel Nederland? Dan is Solex & Scooter Experience het bedrijf waarmee u dit kan organiseren. In 2005 zijn zij gestart met het verhuren van nostalgische Solexsnorbrommers. Intussen zijn zij uitgegroeid tot één van de grootste solex verhuurbedrijven van Nederland! Zij organiseren solex tours op locatie en door het hele land. Solex rijden over mooie dijken, langs mooie bezienswaardigheden en oude boerderijen. Zij kennen de mooiste routes, ook bij u in de regio. Zij organiseren solex tours door heel Nederland. Van Eindhoven tot aan Amsterdam en van Arnhem tot Rotterdam.

Gespecialiseerd in groepen en vertrek van elke gewenste locatie met route en begeleiding in heel Nederland!

Authentieke machientjes

De solexen zijn echte solexen uit grootmoeders tijd, authentieke machientjes van 40 tot 50 jaar oud die zorgen voor echte nostalgie! Door liefde en vakmanschap worden deze snorbrommertjes in topconditie gehouden en wensen met respect behandeld te worden!

GPS: nooit de weg meer kwijt

De routes worden afgelegd met een GPS toestel op het stuur van de authentieke solex. Dit apparaatje wijst de weg zonder dat je je handen van je stuur hoeft te halen. Geen onhandige kaarten of routebeschrijvingen, maar gewoon volgen wat het kompas aangeeft, het is nog een stuk veiliger ook! Doordat met deze GPS toestellen verkeerd rijden geen optie is en iedereen altijd teruggevonden kan worden, is begeleiding overbodig, iedere groep rijdt op zichzelf!

Service

Binnen de  aangegeven routes, kan altijd van de service gebruik gemaakt worden. Dus mocht je onverhoopt met een lekke band komen te staan, dan komen zij je direct helpen en wordt er een andere Solex ingezet.

Borrelstop kado!

Indien er via Quorim een reserving wordt gemaakt dan ontvangt de groep een GRATIS borrelstop! Het is hierbij van belang dat dit op voorhand aan de heer Aart van Veen wordt doorgegeven: Quorim Borrelstop

Meer informatie? Neem dan hier contact met ze op: Solex en Scooter Experience

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top