Persoonlijke en deskundige afwikkeling

Ieder dag staan wij weer voor u klaar!

Slecht beveiligd

04-09-2017

De gemiddelde waarde van de spullen die Nederlanders in hun schuur opbergen, bedraagt ruim drieduizend euro. Denk aan fietsen, gereedschap en tuinmeubelen. Al met al een aardig bedrag, maar toch geven vier op de tien Nederlanders ruiterlijk toe dat hun berging of schuur slecht is beveiligd. Uit onderzoek van de stichting Nationale Inbraakpreventie Weken blijkt dat Nederlanders de beveiliging van hun bergruimte met een krap zesje (5,8) beoordelen, terwijl ze de beveiliging van hun huis ruim voldoende noemen (7,2).

Coen Staal, voorzitter van de NIPW, spreekt dan ook van een ‘ondergeschoven kindje’. “Mensen denken vaak dat de ruimte goed is afgesloten, maar vaak is het slot van dusdanige kwaliteit dat kwaadwillenden het binnen een minuutje openbreken.”Staal benadrukt dat veel Nederlanders inmiddels beveiligingsmaatregelen hebben getroffen om woninginbraak te voorkomen. Hij roept op om bergingsruimten diezelfde aandacht te geven. “Zeker als het gaat om bergingen in flats, moet je denken aan goede sloten, dievenklauwen en anti-inbraakstrips. Je voorkomt daarmee niet alleen een hoop ellende, je gaat ook echt met een geruster hart slapen.”

De stichting Nationale Inbraakpreventie Weken, die wordt ondersteund door het ministerie van Veiligheid en Justitie en het Verbond van Verzekeraars, heeft als doel om woningbezitters bewuster te maken van het belang van inbraakpreventie. De stichting wil graag bijdragen aan een verlaging van het aantal inbraken en inbraakpogingen (van 65.000 naar 60.000) en voert twee keer per jaar actie, in het voor- en in het najaar. Meer informatie is te vinden op www.stichtingnipw.nl.

bron: Verbond van Verzekeraars

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top