In iedere markt thuis

informeer naar de mogelijkheden

Schadeclaims met de feestdagen

22-12-2008

Top 4
Op basis van onze jarenlange ervaring in schadeverzekeringen, vatten wij de top 4 van grootste veroorzakers van schroei- en brandschade tijdens de feestdagen als volgt samen:
1) Brandende kerststukjes
2) Vuurwerk
3) Omvallende kaarsen
4) Gourmet- en fonduesets

Preventiemaatregelen voorkomen ellende
Tijdens de feestdagen schort het aan veiligheid. Al het (kaars)vuur levert extra brandgevaar op, terwijl er geen extra veiligheidsmaatregelen worden genomen. Schade-expert Rob van den Berg benadrukt de eenvoudige manier om ongelukken te voorkomen: ”Met de aanschaf van een blusdeken, kan een beginnende brand snel worden gedoofd. Zo'n deken kost nog geen € 20, maar is zelden aanwezig in Nederlandse huishoudens. Ook het uitblazen van kaarsen bij het verlaten van de kamer en het aanschaffen van een rookmelder, voorkomt veel ellende."

Toch schade?
Schroei- of brandschade wordt veelal gedekt op onze particuliere Inboedel- en Woonhuisverzekering. De allriskpolis van de Inboedel- en Woonverzekering vergoedt ook de meeste schade die ontstaat door vuurwerk. Bijvoorbeeld een vuurpijl die op een rieten dak belandt. Maar ook schade aan meubilair, tuinversiering en feestkleding vallen onder deze verzekering.

Terug

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top