Bijzondere klanten

Goed in het bedenken van oplossingen.

Rol werkgever

01-03-2020

Uit onderzoek van Wijzer in geldzaken blijkt dat ruim driekwart van de werknemers via zijn werkgever financieel advies wenst. Het gaat daarbij om situaties als eerder met pensioen of arbeidsongeschiktheid. Met de ‘financiële foto’ helpen wij werkgevers en werknemers met inzicht in hun financiële situatie.

Financiële situatie werknemers

Plotselinge veranderingen in het leven van een werknemer kunnen voor financiële problemen zorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het overlijden van de partner, arbeidsongeschiktheid, scheiding of ontslag. Maar liefst tweederde van de werkgevers heeft werknemers in dienst met geldzorgen. Dit zorgt voor productiviteitsverlies en (ziekte)verzuim.

Financieel Advies door de werkgever

Driekwart van de werknemers wil graag dat de werkgever helpt. Bijvoorbeeld om de financiële gevolgen van minder werken te berekenen voor het inkomen of het pensioen. Een financieel plan helpt daarbij. Financiële planning gaat over het inzichtelijk maken van inkomsten en uitgaven, met daarnaast een buffer voor onverwachte uitgaven. Tot slot gaat financiële planning over het uitschrijven van diverse scenario’s en de impact daarvan op de inkomsten en uitgaven.

Helpt u uw werknemers?

Wij helpen uw werknemers graag met een financiële foto. Deze financiële foto geeft inzicht in de financiële situatie waarna een uitgebreidere financiële planning kan volgen. Als werkgever kunt u dit nu aanbieden aan uw werknemers. Op die manierheeft u de zorgplicht goed geregeld en worden uw werknemers vitaler/(financieel) fitter. Informeer vrijblijvend voor de mogelijkheden.

Dit is een bijdrage van APS Pensioen en Inkomensteam:APS Pensioen en Inkomensteam

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top