Omdat u niet altijd alleen bent

Wij schatten uw risico's goed in.

Rentevaste periode

11-04-2017

Bij het kopen van een huis wordt er steeds meer gekozen voor een hypotheek met een lange rentevaste periode.  Huizenkopers kiezen steeds meer voor zekerheid en stabiliteit. De hypotheek met een lange rentevaste periode wordt steeds populairder. De belangrijkste reden is de historisch lage rente. Mensen verwachten dat de rente de komende jaren weer gaat stijgen.

De concurrentie is behoorlijk in opmars en de consument profiteert hiervan.  In de meeste gevallen kiest een starter voor een rentevaste periode van 10 jaar omdat zij meestal niet langer in hun eerste huis blijven wonen.  De hypotheekrente vastzetten geeft meer zekerheid. Men weet immers tot ver in de toekomst precies wat men kwijt is aan woonlasten. Maar voor die zekerheid wordt wel een prijs betaald. Hypotheekverstrekkers berekenen een toeslag voor het risico dat de rente in de toekomst hoger wordt. Hoe langer je de rente vastzet, hoe hoger die toeslag is.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top