Persoonlijke en deskundige afwikkeling

Ieder dag staan wij weer voor u klaar!

Quorim Relatie: Restaurant De Doelen

30-05-2010

Houten, in niveau verspringende vloeren, donkere balken, schrootjesachtige lambriseringen, veel spiegels, grote schilderijen, prachtige bloemstukken en kroonluchters met echte kaarsen maken dat het verleden hier herleeft.
De keukenbrigade staat voor u klaar met dagverse regionale, in huis bereide topproducten. Kortom een feest van smaak, kleur en kwaliteit! In de zomer genieten u hier van Fruits de Mer Royal; La véritable Bouillabaisse Marseillaise; Homard grillé; Crudités met ansjoviscrème en aïoli, Côte de Boeuf pour deux; Lamscarré met rozemarijn of Steak Tartare met huisgemaakte frietjes.

Snel even wat oesters met een goed glas wijn op het terras of een salade Nîmoise met perfect gegrilde tonijn en een ijskoud glas rosé uit de Provence. In de winter geniet u van de huisgemaakte terrines en een keur van wild en paddestoelen en truffel. Kortom van ieder seizoen met zijn eigen producten maakt 'Restaurant de Doelen' een feest, u kunt dit alles volgen op de website. De weekend lunch op het heerlijke terras is deze zomer een absolute trend geworden. Maar, ook als het weer minder is, kunt u hier elke zaterdag en zondag genieten van een gezellige lunch, met vrienden of met de hele familie. De Sluiskamer met een vleugje grandeur van het Muiderslot op de eerste etage is geschikt voor besloten diners, presentaties en vele andere arrangementen. Rechtsreeks aan de Vecht gelegen, is 'De Doelen' een unieke brasserie met een heel eigen karakter.

Restaurant De Doelen
Sluis 1
1398 AR Muiden
Telefoon +31 (0)294 263200
Fax +31 (0)294 264875
Email adres : info@restaurantdedoelen.nl

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top