Voor persoonlijk advies

Net even wat meer aandacht!

Quorim relatie: LSWA Architecten

30-09-2008

Het blijft onbegrijpelijk dat mensen er tegenop kunnen zien. Bij LSWA wordt iedere bouwer omringd door een team van professionals dat alle obstakels wegneemt.” Met ‘obstakels’ doelen Seelen en Weijer vooral op het proces van vergunningen en procedures, dat moet worden doorlopen voordat de bouw van start kan gaan. “Voor de leek is dit een ingewikkeld en lastig proces. Maar onze medewerkers hebben deze trajecten in de vingers. Het zou jammer zijn als mensen zich hierdoor laten ontmoedigen en  dan kiezen voor een bestaand pand, dat net niet aan hun wensen voldoet.”

De naam van het architectenbureau - LSWA – verwijst naar Rob Lanfermeijer, Cees Seelen en Arjen Weijer. Nu Lanfermeijer per 1 juli naar de achtergrond is getreden, zullen Seelen en Weijer de verdere uitbouw van het bedrijf op zich nemen. Met een hechte club van tekenaars, ontwerpers, projectleiders en administratieve duizendpoten weet de klant zich bij LSWA in goede handen. Het architectenbureau is landelijk actief en biedt iedereen die de uitdaging aangaat bijna een halve eeuw ervaring op het gebied van woning- en utiliteitsbouw. Een halve eeuw is niet niks. Wat merkt de opdrachtgever daarvan? “Deze merkt onmiddellijk dat onze werkwijze is gestoeld op een lange ervaring. Om te beginnen verstaan we de kunst van het luisteren.

Het wensenpakket van de opdrachtgever is en blijft de leidraad bij elk ontwerpproces. Daarnaast werken we met een hecht team. Veel medewerkers zijn al jarenlang aan LSWA verbonden. Verworven kennis blijft zo binnen het bureau. We bieden ervaring in zeer specifieke sectoren, zoals industrie, onderwijs en de sociaal culturele sector. We hebben ook een gedegen kennis van bouwhistorie. De renovatie en restauratie van historische panden, waarbij deze weer in alle opzichten worden aangepast aan de normen van deze tijd, passen ons als een jas.” Eigentijdse of klassieke architectuur? De renovatieprojecten sluiten aan op nog een andere kwaliteit van LSWA. “Noem het een affiniteit met sfeervolle objecten. Tijdens gesprekken met opdrachtgevers merken we nog te vaak dat de keuze voor een traditionele bouwstijl is ingegeven door de hang naar sfeer. Toch realiseren we nieuwbouwprojecten in eigentijdse én klassieke architectuur en dat steeds met de sfeer die de opdrachtgever zoekt. In beide stijlen kunnen we een klimaat creëren dat warm en uitnodigend is. Wie daaraan twijfelt, zou eens moeten komen praten. We trekken er graag een uurtje voor uit.”


LSWA
De Loop 40
5688 EW OIRSCHOT
T: 0499-572316
F: 0499-575325
E: info@LSWA.nl
www.LSWA.nl

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top