Wij ontzorgen door financiële rust en zekerheid

Dat is onze missie.

Quorim relatie: Joris van de Weerd

01-06-2009

Dat hij daarna ook nog eens succesvol is geworden heeft ‘ie aan zichzelf te danken. Waarschijnlijk met dezelfde eigenschappen die ik van ‘m ken: loyaal, rechtvaardig, geduldig, charmant en ..., nou ja al die andere veren steken we ‘m bij z’n jubileum nog wel eens toe. 

Zelf ben ik tegenwoordig creatief&journalistiek tekstschrijver en houd me bezig met verhalen over wat is, en vooral wat zou kunnen zijn. Inhoudelijk begrijp ik maar weinig van wat Henk met Quorim doet, maar wat het resultaat van zijn werkzaamheden is begrijp ik wel. Of beter: ik voel het. Het is een ontspannen gevoel vanuit zekerheid en veiligheid. Heel elementair. Een gevoel dat me doet denken aan die grote sterke armen, die me vroeger als klein kereltje opvingen wanneer ik dreigde te vallen. Dus nog steeds kan ik gewoon doorgaan met wat voor mij belangrijk is. Spelen en werken: leven!

Samen met Susan Smit (geen familie) schreef ik onlangs de reisgids 100 spirituele plekken die je gezien moet hebben. Een project waarbij we Zekerheden aan de kaak hebben gesteld en ‘veilige’ kaders vanuit onveilige visies hebben belicht. En volgens mij is dat ook wat ze bij Quorim doen. Hoewel, bij het schrijven van elke plek realiseerde ik me toch weer: het verhaal bepaalt het belang. Niet de harde cijfers of feiten.
 
Toch weet ik zeker dat die vlieger ook opgaat voor verzekeren. Al zal Henk daar een stevige onderbouwing van cijfers en feiten onder willen zetten. Prima! Mijn passie is de passie van anderen en daarin ga ik altijd op zoek naar de kern. De werkelijke persoonlijke waarde, al gaat die over iets generieks als een paraplu. Ik ben op zoek naar wezenlijk contact. Voor mezelf en voor m’n cliënten. Story, Meaning, Empathy, zoals de ondertitel van Griffin’s Inc. zegt.

En zo blijf ik al heel lang dat jongetje van amper 10 jaar oud dat Henk ooit leerde kennen, gretig op zoek om kennis te maken met de wereld. Inmiddels is dat wel een wereld vol musicalsterren, coca cola, meisjes van 8 tot 88, een eigen stichting, af en toe een jasje/dasje en zoals gezegd ook nog eens 100 spirituele plekken. 

Meer weten:

www.griffinsinc.net
www.griffinsmove.com

Of mail:
joris@griffinsinc.net


> Joris van de Weerd stelt een exemplaar van de "100 Spirituele Plekken" ter beschikking. Wie het eerst komt.....

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top