Voor een goed advies hoeft u niet ver te zoeken

Wij schatten uw risico's goed in.

Quorim relatie: Vivendi Productions

30-11-2008

Jennifer Smit nam twee maal deel aan expeditie Robinson en werd in de zwaarste editie ooit, zelfs tweede: 2006 Strijd der Titanen, de beste Robinsonners van de afgelopen series bijeengebracht.

Voedselgebrek en verveling, loyaliteit, bedrog en ware vriendschap vormden een rijke bron van inspiratie. Haar boek “VRIENDEN!”, een modern Liber Amicorum bedacht zij tijdens die barre omstandigheden op een onbewoond eiland in Maleisië. “Vrienden!” is een boek vol citaten en beschouwingen plus originele en intrigerende vragen waarop 15 vrienden op verzoek schriftelijk kunnen/mogen antwoorden. De vragen zijn niet zwaar maar juist geestig en vlot zodat de fantasievolle, originele antwoorden duidelijk zullen maken waarom iemands vriendschappen zo hecht en waardevol zijn. Naarmate het “Vrienden!”-boek meer gevuld raakt, ontstaat er een hoogstpersoonlijk “pièce unique” dat een originele inkijk en een overzicht biedt van iemands vriendenkring. Want daar zijn het toch vrienden voor...  Nu in de winkels het luxe cadeauboek VRIENDEN ! Inclusief designer pen en een verjaardag kalender

Te koop bij:
Bijenkorf ( Amsterdam, Rotterdam, Denhaag, Utrecht, Eindhoven, Arnhem, Amstelveen)
Alle filialen van SELEXYZ
De betere boekhandels en Cadeau shops.

Bezoek de internetsite : www.mijnvriendenboek.nl .  Het boek is tevens te bestellen onder ISBN nummer 9789081286015/ of onder auteur Jennifer Smit, titel VRIENDEN !

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging Sint Oedenrode
Kortestraat 3a (hoofdkantoor)
5491 SZ  Sint-Oedenrode

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top