Voor een goed advies hoeft u niet ver te zoeken

Wij schatten uw risico's goed in.

Quorim relatie Variant

01-11-2014

Variant Schoonmaakservice
Hebt u schoon genoeg van schoonmaak- en onderhoudsproblemen? Wilt u een heldere oplossing die borg staat voor kwaliteit en continuïteit? Dan is Variant Schoonmaak Service BV u graag van dienst. Voor elke situatie bieden zij een oplossing op maat.

Kwaliteit is verzekerd
Variant werkt conform NEN-EN-ISO 9001. Service binnen handbereik. Niet praten, maar schoonmaken. Dat is het motto van Variant. Opdrachtgevers waarderen hun snelheid van handelen en de flexibiliteit waarmee zij op hun wensen inspelen. Of het nu gaat om dagelijkse interieurverzorging van bijvoorbeeld kantoren, scholen, ziekenhuizen óf projectmatige werkzaamheden.

Variant glaswas service en gevelreiniging
Hoogste prioriteit voor een helder zicht. Dat bewijst hun glaswas divisie. Gekwalificeerde glazenwassers en gevelreinigers zetten ze in voor heel veel bedrijven en instellingen in profit en non-profit sectoren. Voor elke klus worden de juiste veiligheidsmaatregelen getroffen, dat geldt uiteraard ook voor de vele specialistische opdrachten die zij uitvoeren. Voor gevelreiniging kan Variant een eigen hoogwerker inzetten, dit werkt kostenbesparend. Bovendien voeren zij al onze opdrachten uit conform het Convenant Gevelonderhoud.

Variant Facility Service
Variant Facility Service beweegt zich in het gebied vanaf de schoorsteen tot en met het riool van uw complex. Alle problemen, storingen en onderhoudswerkzaamheden die zich tussen deze twee uitersten voordoen, kunnen zij naar uw behoefte oplossen. Ook het beheren van uw installaties of het bieden van ondersteuning hierin behoort tot de mogelijkheden. Reparaties aan meubilair, sanitair, deuren, wandbekleding, kozijnen, schilderwerk, vloeren, plafonds, stucwerk en elektra behoren tot hun kernactiviteiten. Maar ook (interne) verhuizingen, tijdelijke opslag, tuinonderhoud, verhuur van schoonloopmatten service en maatwerkprojecten behoren hier toe.

Sinds kort kan Variant ook uw volledige archief digitaliseren door de scanservice die zij aan hun diensten hebben toegevoegd. Wel zo veilig!

Variant BV
Dubloen 8
5751 PX Deurne
telefoon 0493 316 680
Variant op internet
 

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top