Doorlopend verzekerd

De adviseurs van Quorim staan voor u klaar!

Quorim relatie Uniqlean

01-05-2018

Uniqlean staat voor dé VIP behandeling voor uw personenauto(‘s) en/of bedrijfswagen(s). Zij bieden een unieke autowasbeleving met optimale service en een persoonlijke benadering. Bij Uniqlean treft u onder andere de meest innovatieve roll-over autowasmachine, wasboxen en alle denkbare aanvullende apparatuur.

Autowassen wordt een feestje

Uniqlean zorgt ervoor dat het autowassen een feestje wordt. Tijdens het autowassen kan de klant een lekker kopje koffie nuttigen in de moderne wachtruimte bij Uniqlean. Laat uw auto wassen in de moderne autowasmachine en ervaar de kwaliteit van het autowassen.De hypermoderne wasstraat heeft verschillende wasprogramma's voor personenauto's en kleine busjes zodat  je niet op zaterdag enkele uren bezig bent met het wassen van de auto. 

VIP behandeling

Naast het uitgebreide autowascentrum verzorgt Uniqlean ook speciale VIP behandelingen voor uw auto. Tevens kunt u uw auto showroomklaar laten maken. Dit houdt in dat in afstemming met de klant een stappenplan wordt besproken hoe de auto handmatig gereinigd en gepoetst gaat worden. Eigenaar van Uniqlean Peter Oosterbaan is expert op het gebied van autoreiniging en het reconditioneren. “De klant kan op afspraak de auto bij mij achterlaten en in één dag wordt de auto van binnen en van buiten op en top verzorgd en gepoetst en voorzien van een high end coating”.

20% korting op VIP behandeling

Speciaal voor de lezers van deze nieuwsbrief geeft Uniqlean een korting van maar liefst 20% op de VIP behandeling! Het enige dat u hoeft te doen is deze nieuwsbrief meenemen en overhandigen aan Peter Oosterbaan.  De actie loopt tot 1 juli 2018.

Uniqlean is gevestigd aan de Geldropseweg 22 in Heeze.

Voor uitgebreide informatie kunt u terecht op www.uniqlean.nu

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top