Voor een goed advies hoeft u niet ver te zoeken

wij schatten uw risico's goed in

Quorim relatie: SOON

01-09-2009

In tegenstelling tot veel ander modewinkels, wordt er bij SOON nog echt de tijd voor je genomen. Bij SOON kun je onder andere terecht voor de volgende merken: Esprit, EDC, Vero Moda, Mac To Be en Staff.

Bij SOON ontdek je een creatieve en heel persoonlijke lifestyle. De herfst- en wintercollectie is prachtig en toont een vrouwelijk en verleidelijk plaatje. SOON adviseert je ook mode accessoires die 100% vrouwelijk, romantisch, onconventioneel en mooi zijn.  SOON laat een heel fraai totaalbeeld zien, bijzondere dessins en prachtige natuurlijke tinten. Van sportief tot elegant, van heel uitbundig tot rustig en ingetogen. Al naar gelang je stijl en stemming. Dat is wat SOON elk seizoen opnieuw zo verrassend en spannend maakt.  Benieuwd? Kom eens op bezoek bij SOON.  Want de lifestyle van SOON maakt van jou een andere vrouw !

SOON Woman's Wear
Krullartstraat 18
5211 HR 's-Hertogenbosch
073 6144653

Terug

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top