Al meer dan 30 jaar ervaring

Wij werken in heel Nederland

Quorim relatie

01-10-2021

Vandaag komen we aan bij Serre Exclusief in het Twentse  Borne, de Quorim relatie van deze maand. Serre Exclusief en haar eigenaar Albert Koetse zijn één van de eerste relaties van Quorim. Albert Koetse ontvangt ons in zijn ruime pand aan de Ambachtstraat op het industrieterrein. Serre Exclusief is hier gevestigd sinds 2019 maar kent een rijke geschiedenis. Het bedrijf is gestart in 1991 onder de naam Wiko, destijds vooral in kozijnen en glas. Toen Albert in 1994 een artikel las in een woonblad over serres werd zijn interesse meteen gewekt. Het artikel heeft hij uitgeknipt en tot op de dag van vandaag bewaard.

In Schijndel had Albert een zakelijke partner gevonden, waar hij intern is opgeleid en wegwijs is gemaakt in de wereld van aluminium. Het bouwen van serres kon beginnen! In 1997 werd het eerste bedrijfspand betrokken in Hengelo. Er werden tweedehands machines gekocht en de eigen productie werd gestart. In 10 jaar groeide het bedrijf uit tot een serieuze speler in de markt van de serrebouw, waarna ze werden overgenomen door een collega. Na hier een tijdje in loondienst te hebben gewerkt, kroop het ondernemersbloed waar het niet gaan kon. Dit resulteerde in de geboorte van Serre Exclusief in 2009.

In het Brabantse Best vindt Albert in Alruco een geschikte partner met dezelfde passie en visie. Deze ontmoeting heeft geleid tot een succesvolle samenwerking. Vanuit zijn zolderkamer bestierde Albert de markt en met behulp van een tweetal zzp-ers werden zijn eerste klanten bedient.

Door hun unieke aanpak groeit Serre Exclusief uit tot het bedrijf dat het nu is. Wat onderscheidt hun dan vraag je je af? Albert vertelt met trots hoe het luisteren naar de klant het belangrijkst is om tot een goed advies en prachtig ontwerp te komen. De projecten worden vervolgens van A tot Z uitgevoerd. Denk hierbij aan de doorbraak, de fundering, elektra en stucwerk. Het blijft dus niet bij het enkel bouwen van een serre. De complete voorbereiding en afwerking worden uit handen genomen. Dit beperkt ook de bouwperiode waardoor je zo snel mogelijk van je nieuwe serre kunt genieten.

Naast dat een serre de oppervlakte van de woning vergroot is er een groot verschil met een “normale” aanbouw. Een serre maakt echt de verbinding tussen de binnen- en buitenruimte. Jaargetijden worden meer beleefd en het brengt niet alleen veel daglicht in de woning maar in de avond ook het maanlicht. Een serre is een echte beleving. Ondanks dat de serre natuurlijk in de tuin wordt gebouwd heb je, in tegenstelling tot bij een aanbouw, niet het idee dat je tuin inlevert. Nog een groot pluspunt!

Mocht je interesse hebben in een prachtige serre, kijk dan eens op www.serreexclusief.nl of bel voor een vrijblijvende afspraak met 074-278 3950.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top