Sterk in elk werk

Wij kennen de risico's en weten de oplossingen!

Quorim relatie Scoremonster

29-08-2013

Zoekmachine marketing is niet voor niets binnen korte tijd een van de belangrijkste marketing tools geworden voor het MKB.  Ruim 50% van de digitale marketingbudgetten worden hier inmiddels in Nederland aan besteedt.
 
ScoreMonster biedt verschillende online marketing diensten om de ROI op uw ‘search’ investering te maximaliseren. Een gedegen zoekmachine marketing strategie zorgt concreet voor top posities in zowel de gratis, als betaalde zoekresultaten en staat garant voor een optimale online vindbaarheid van uw website, producten en diensten. Een investering in zoekmachine marketing heeft daardoor direct een positieve invloed op uw omzet.
 
ScoreMonster ontwikkelt samen met u een zoekmachine marketing strategie op maat. We maken binnen zoekmachine marketing onderscheid tussen zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA). Door een goede SEO campagne, aangevuld met een SEA campagne, wordt u altijd gevonden door geïnteresseerde bezoekers.
 
De eerste stap is het formuleren van heldere doelstellingen: wat wilt u bereiken met zoekmachine marketing? Bijvoorbeeld een hogere conversie of meer inzicht in uw doelgroep? Buiten scherp geformuleerde doelstellingen zijn er meer factoren van belang, zoals de mate van concurrentie, de huidige prestaties van uw website, uw marketingkalender en het gedrag van uw doelgroep. Een zoekmachine marketing strategie helpt u deze elementen in kaart te brengen.
 
De tweede fase is het maken van een plan van aanpak. Hoe worden de doelstellingen op een zo effectief mogelijke manier bereikt? Vervolgens maken we een strakke planning en gaan we over tot de derde fase, een succesvolle implementatie.
 
Door het gebruik van Google Analytics heeft u inzicht in de prestaties van uw website. Hoeveel bezoekers komen er op uw website, waar komen ze vandaan en hoeveel conversies zijn er behaald? Bezoekers kunnen om allerlei redenen wèl uw website bereiken maar géén aankoop doen, géén contact opnemen of niets downloaden.
 
ScoreMonster analyseert uw website en hoe bezoekers zich gedragen. Zwakke plekken, zoals een stap in het afrekenproces waar veel mensen afhaken, worden geïdentificeerd. Voor de zwakke plek wordt een beter alternatief voorgesteld en testen we of dit alternatief daadwerkelijk meer mensen beweegt om (bijvoorbeeld) een aankoop te doen. Op deze manier kan met uw bestaande bezoekers binnen korte tijd veel meer worden bereikt. Een directe omzetstijging van 10% of meer is geen uitzondering.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de diensten van ScoreMonster? En wilt u weten wat het inzetten van een zoekmachine marketing campagne voor uw website kan betekenen?

Neem dan contact met ons op.
 
ScoreMonster B.V.
T 040 235 08 58
E info@scoremonster.nl
W www.scoremonster.nl

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top