Persoonlijke en deskundige afwikkeling

Ieder dag staan wij weer voor u klaar!

Quorim relatie: Q Studio

30-01-2009

Vooral in deze economisch zware tijden waarin elke euro telt, waarin ook elke euro een maximaal rendement moet opleveren.

Geen overhead; geen bijkomende kosten. Ondernemers weten het zeker; ”om ‘in the picture’ te blijven moet ik blijven communiceren.” Niks bezuinigen maar wel alert blijven op de juiste besteding van die euro.

Q-Studio houdt de lijnen kort zodat kosten overzichtelijk blijven en elke euro maximaal rendement oplevert én welbesteed is. Bij Q-Studio bent u aan het beste adres als het om communicatie gaat én als ondernemer blijft u bij Q-Studio ‘in controle’. U beslist uiteindelijk wat en hoe u naar uw klanten communiceert.
Q-Studio adviseert, put daarbij uit ruim 20 jaar ervaring, en geeft vorm aan die communicatie maar altijd in nauwe samenwerking met u. Zo houdt u het financieel en commercieel onder controle. Ervaar hoe Q-Studio voor u werkt en... dat het werkt!

Q-Studio houdt zich bezig met grafische vormgeving in de breedste zin van het woord. U kunt hierbij denken aan; logo's, huisstijlen, concepten, brochures, magazines, campagnes, advertenties, banners, en verpakkingen. Maar ook digitale fotografie, beeldmanipulatie, illustraties, drukwerkbegeleiding, marketing en beeldmontage zijn bij Q-Studio in de juiste handen. Kortom, voor alles op grafisch gebied kunt u met Q-Studio bellen (0499-476 856) of emailen:
info@q-studio.nl.

Geïnteresseerd wat Q-Studio voor u kan doen? Laat het ze weten!

Graag tot ziens,

Berry Schiltmans   Amanda Schiltmans
Graphic Designer   Account Manager
06-23455860    06-27358749

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top