In iedere markt thuis

Het is ons niet snel te gek.

Quorim relatie Prestop

01-04-2019

Prestop is producent van touchscreens, informatiezuilen, bestelzuilen, self-service kiosken, touchscreen tafels en videowalls. Prestop heeft de expertise in huis om, vanuit het Brabantse Son en Breugel, aan de Europese markt high end touchscreen oplossingen te kunnen leveren. De beste kwaliteit bieden zij door nauw samen te werken met partners en toeleveranciers.

Prestop is er voor iedereen die op zoek is naar een manier om te activeren en presenteren met een zo groot mogelijke impact. (Lees meer)Sinds 1993 werken zij continu aan de nieuwste ontwikkelingen op hard- en softwaregebied. De garantie van Prestop: touchscreen oplossingen die zorgen voor verwondering, interactie, waardevolle data en een hogere omzet. Door elk specialisme goed te coördineren en regisseren houdt Prestop grip op het totale proces. Zo waarborgen zij de ultieme beleving voor iedere gebruiker in elke omgeving.

Het grootste Interactive Experience Center van Europa
Prestop heeft het grootste Interactive Experience Center van Europa. Hier kun je meer dan 60 interactieve oplossingen komen bekijken en proberen. Hun productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jouw project een passende oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!  

Meet Prestop op events

Prestop organiseert events waar je rustig kunt genieten van wat er allemaal te zien is. Daarnaast tref je ons op vakbeurzen waar we graag het gesprek aangaan over de mogelijkheden van onze interactieve oplossingen. Klik hier voor de agenda.

Prestop - dé specialist van touchscreens, bestelzuilen en self-service kiosken

Enkele referenties
Accell Group, ANWB, ASML, AMC, Berden Mode, BAS Trucks, Boots, BMW Breeman, Calvin Klein, Domino’s, Erasmus MC, Frankfurt Airport, Gamma, Heineken, Karwei, Koga, KPN, Makro, Museum Kaap Skil, PostNL, Royal Canin, Schiphol, Schneider Electric, Tommy Hilfiger, TU/e, vanHaren, Van Westen Mannen, Vincentre, VUmc, VVV Zeeland, VVV Zuid-Limburg, Winora

Op YouTube is een goede impressie te zien: bekijk Prestop op YouTube

Prestop
Ekkersrijt 4611
5692 DR  Son en Breugel

Telefoon: +31 (0)499 - 367 606
www.prestop.nl

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top