Van alle markten thuis

Door ervaring wijs geworden.

Quorim relatie: praQtiz

01-03-2009

We gaan uit van het positieve in ieder mens. Ieder persoon is uniek. Iedereen heeft verschillende stijlen, behoeften en verwachtingen. Juist deze verschillen vormen een grote kracht als we ze leren begrijpen.

Op sterke kanten focussen gaat dikwijls vanzelf. Maar met de minder sterke kanten wordt het lastiger. We stoppen ze weg of verzetten ons er tegen. Meer inzicht in onszelf en in anderen leert dat je je niet hoeft te verzetten tegen je beperkingen. Omarm ze en vul ze aan met de kwaliteiten van anderen. Het is vervolgens zaak om te kijken hoe we de krachten zo kunnen bundelen dat we er op kunnen voortbouwen om zo onze doelstellingen beter te realiseren.

PraQtiz werkt in haar trainingen en workshops zoveel mogelijk met voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van de deelnemers. Het is vooral interactief bezig zijn, veel doen en laten ervaren zodat de deelnemers er in de dagelijkse praktijk ook daadwerkelijk mee aan de slag kunnen. Dat maakt een training ‘inzicht in effectiviteit’ niet theoretisch vaag en vrijblijvend, maar ook nooit standaard.

Om te kunnen werken vanuit de dagelijkse praktijk inventariseert PraQtiz zorgvuldig de huidige situatie van uw bedrijf. Hierdoor kan er maatwerk geleverd worden met specifieke leerdoelen die meetbaar, haalbaar en resultaatgericht zijn binnen een wenselijke termijn. De bedrijfsresultaten zullen van tijd tot tijd geïnventariseerd en geëvalueerd worden zodat er eventueel bijgesteld kan worden.

Bent u geïnteresseerd in wat PraQtiz training & coaching voor u en/of uw bedrijf kan betekenen neem dan contact op met Helmi Janssen.
Tel. 0475-339795
Mobiel 06-41606885

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top