Al meer dan 30 jaar ervaring

wij werken in heel Nederland

Quorim relatie: praQtiz

01-03-2009

We gaan uit van het positieve in ieder mens. Ieder persoon is uniek. Iedereen heeft verschillende stijlen, behoeften en verwachtingen. Juist deze verschillen vormen een grote kracht als we ze leren begrijpen.

Op sterke kanten focussen gaat dikwijls vanzelf. Maar met de minder sterke kanten wordt het lastiger. We stoppen ze weg of verzetten ons er tegen. Meer inzicht in onszelf en in anderen leert dat je je niet hoeft te verzetten tegen je beperkingen. Omarm ze en vul ze aan met de kwaliteiten van anderen. Het is vervolgens zaak om te kijken hoe we de krachten zo kunnen bundelen dat we er op kunnen voortbouwen om zo onze doelstellingen beter te realiseren.

PraQtiz werkt in haar trainingen en workshops zoveel mogelijk met voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van de deelnemers. Het is vooral interactief bezig zijn, veel doen en laten ervaren zodat de deelnemers er in de dagelijkse praktijk ook daadwerkelijk mee aan de slag kunnen. Dat maakt een training ‘inzicht in effectiviteit’ niet theoretisch vaag en vrijblijvend, maar ook nooit standaard.

Om te kunnen werken vanuit de dagelijkse praktijk inventariseert PraQtiz zorgvuldig de huidige situatie van uw bedrijf. Hierdoor kan er maatwerk geleverd worden met specifieke leerdoelen die meetbaar, haalbaar en resultaatgericht zijn binnen een wenselijke termijn. De bedrijfsresultaten zullen van tijd tot tijd geïnventariseerd en geëvalueerd worden zodat er eventueel bijgesteld kan worden.

Bent u geïnteresseerd in wat PraQtiz training & coaching voor u en/of uw bedrijf kan betekenen neem dan contact op met Helmi Janssen.
Tel. 0475-339795
Mobiel 06-41606885

Terug

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top