Van dekking verzekerd

Ook als het wat verder van huis is.

Quorim relatie Polarn O. Pyret

01-03-2013

Ook in de VS en Engeland is het concept een groot succes. Nu heeft Polarn O. Pyret, bekend door de gestreepte shirts, haar zinnen gezet op de Nederlandse markt.


De formule
Polarn O. Pyret, onderdeel van het beursgenoteerde RNB Retail and Brands Group, heeft op dit moment 121 vestigingen in tien landen. Het in 1976 opgerichte merk opereerde jarenlang alleen in Zweden. Zo’n tien jaar geleden werd begonnen met de internationale expansie. Eerst naar buurland Noorwegen, vervolgens naar andere Scandinavische landen en uiteindelijk ook naar de VS en Engeland. De Nederlandse winkels zijn eigen vestigingen, maar er wordt in andere landen ook gewerkt met franchisenemers.

 
Eindhoven, de eerste vestigingsplaats van Polarn O. Pyret in Nederland, maakte op ludieke wijze kennis met het Zweedse kinderkledingmerk. Een week voor de opening van de winkel in de Heuvelgalerie, liepen in het winkelcentrum acteurs rond in de kenmerkende rood met wit gestreepte shirts. De eerste Nederlandse brandstore ligt op een absolute A1-locatie in het winkelcentrum. De gestreepte entree zorgt voor een duidelijk herkenbare Polarn o Pyret uitstraling. Eenmaal binnen word je omgeven door de vrolijke kleuren van de kleding en de typisch Scandinavische naturelle tinten van het winkelinterieur. Het is vooral een heel positieve winkel. Hier zul je geen naveltruitjes, shirts met pailletten en andere kleding die in feite volwassenenmode in kindermaten is, vinden. Hier is kleding echte kinderkleding, in felle, vrolijke kleuren. Rood, groen, geel, blauw en veel gestreepte truitjes, hét succesnummer van het merk.

 
Niet alleen de kleding is echt voor kinderen gemaakt, voor de winkel geldt dit ook. Er is een speelhoek met uitgebreide treinbaan. Maar kinderen mogen ook onder de rekken door rennen, er is een tunnel gemaakt waar ze doorheen kunnen en onder de toonbank zit een lachspiegel.

 
Polarn O. Pyret, wat zich laat vertalen als ‘maatje van kind’, heeft als missie om kinderen kind te laten zijn. De kleding is tijdloos, uniseks en onverslijtbaar. Kinderen moeten erin kunnen spelen, het moet lekker zitten. Kwaliteit en functionaliteit is het belangrijkst. De kleding kun je 100 keer wassen, op 60 graden zelfs, zonder dat de vorm of kleur minder wordt. En als je kind eruit is gegroeid kan het broertje of zusje het dragen. Polarn o Pyret is daardoor ook enorm populair als tweedehandsmerk.
De kleding ziet er mooi uit, maar het bijzondere eraan zit vooral in de details. Zo hebben de populaire fleecejasjes reflecterende banen op voor- en achterzijde, zodat kinderen vanuit alle hoeken altijd zichtbaar zijn. Er zit een ritsbescherming bovenaan bij de hals, zodat ze zich er niet aan kunnen bezeren. De mouwen bestaan uit drie delen, waardoor kinderen makkelijker kunnen bewegen. Je kunt het jasje zelfs kleiner of groter maken, zodat het perfect past. En wat voor alle kleding geldt, is dat de naden plat zijn, zodat kinderen ze niet voelen.

 
Polarn o Pyret positioneert zich ‘bovenkant midmarket’Polarn O Pyret wil dit jaar nog twee vestigingen openen, in Utrecht en Maastricht. Gekeken wordt naar high-footfall A1-locaties.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top