Ontzorgen is ons vak

Voor een goed advies hoeft u niet ver te zoeken.

Quorim relatie Pitcher

01-04-2018

Pitcher, creatieve denkers, digitale doeners

Wij zijn een digitaal bureau met strategen, designers en developers. Wij vinden onze uitdaging in de onbegrensde mogelijkheden die er online zijn. Vanuit ons nieuwe kantoor in Den Bosch boksen wij op tegen de grote bureaus uit de Randstad. Maar wij voelen ons toch het meest thuis in Brabant. Wij zijn dagelijks bezig met de ontwikkeling van de juiste marketingstrategie voor onze klanten. Dat doen wij vaak ter voorbereiding op de ontwikkeling van hun website óf webshop. Met gegronde kennis in online marketing, e-commerce en webdevelopment zijn wij een one-stop shop voor iedere organisatie.

Wij helpen bij het met het verzamelen van inzichten, opzetten van marketingfunnels en het inrichten van de meest optimalemarketing tools.Op die manier maken wij effectieve campagnes, waarbij creativiteit het verschil maakt. Dit doen onze experts met slimme tools voor onder andere e-mailmarketing, Google AdWords en Facebook-advertising.

Als strategisch partner zien wij het als één van onze belangrijkste taken dat wij onze klanten goed kennen, zodat wij je echt begrijpen en bijzonder verrassen. Voor onze klanten zetten wij graag een stap extra en laten wij ons niet zomaar uit het veld slaan. Wij zijn een digitaal bureau dat denkt in oplossingen. Nee is een antwoord, maar we onderzoeken altijd hoe het anders kan. Dit doen wij in duidelijke taal, met oog voor detail en met korte lijnen.

Nieuwsgierig? Bekijk dan eens onze website: www.ptchr.nl.

Pitcher
Werfpad 2
5212 VJ ’s-Hertogenbosch
+31 (0)73 2020 050
+31 (0)6 117 11 111

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top