Sterk in oplossingen

Sterk in Advies

Quorim Relatie: Opaal Adviesbureau

02-05-2010

Opaal Adviesbureau heeft haar naam ontleend aan de steen opaal. Die steen is beschermend en activerend en heeft als kwaliteiten;
• Optimisme
• Levenslustigheid
• Spontaniteit
• Originaliteit
• Loyaliteit
• Creativiteit

Deze kwaliteiten zijn ook terug te vinden in de werkwijze en aanpak van Opaal Adviesbureau.

Opaal Adviesbureau is opgericht in 2009 door Rolf Beerhorst (1962). In de afgelopen 25 jaar ben ik werkzaam geweest in de not for profit sector en in de zakelijke dienstverlening in diverse managementfuncties.
Opaal richt zich op verbeteren van de prestaties van uw organisatie met behoud van de authenticiteit van uw bedrijf! Uw en mijn ervaring en een heldere aanpak staan garant voor een succesvol project.

Mocht u nieuwsgierig zijn naar de diensten van Opaal en wat Opaal voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.


Opaal Adviesbureau
Rolf Beerhorst

Mail: info@opaaladvies.nl
Telefoon: 00316-51153828
LinkedIn: Rolf Beerhorst

Terug

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top