Voor een goed advies hoeft u niet ver te zoeken

Wij schatten uw risico's goed in.

Quorim relatie: Match4Two

30-08-2010

“Er is niets zo leuk als mensen gelukkig maken.”

Persoonlijke benadering

Volgens de eigenaresse van Match4Two, Lissa Bots draait het allemaal om de persoonlijke benadering. “Op die manier onderscheiden we ons van andere bemiddelingsbureaus.” Alle nieuwe leden krijgen thuis bezoek van één van de consulentes van Match4Two voor een persoonlijk en diepgaand gesprek. “Om een goede match te vinden, is het van belang dat we onze leden echt leren kennen”, vindt Lissa. Zo kunnen ze in alle rust vertellen wie ze zijn, wat ze wensen van hun nieuwe partner en naar wat voor type ze op zoek zijn.”

Voor iedereen

Zij vind het uitermate belangrijk dat er een open en tolerante samenleving is waarin iedereen zichzelf kan zijn. Zo wil zij alle geledingen van de samenleving de mogelijkheid bieden om een voor hen passende relatie aan te gaan. Zo heeft zij de volgende differentiatie geïntroduceerd:

-       Match4Two is voor hetero’s,

-       Match4Women voor lesbiennes,

-       Match4Men voor homo’s,

-       Relatiewensen voor lichamelijk gehandicapten

Relatiewensen

 Is een bureau voor mensen met een lichamelijke handicap. Waarom een aparte route voor deze groep zult u zich afvragen? Wel, wij hebben gemerkt dat het vaak moeilijk is om voor juist deze mensen een partner te vinden, terwijl de vraag hiernaar erg groot is. "Rondom het vinden van een partner bestaat veel teleurstelling en verdriet".


Match4Women en Match4Men

Is specifiek gericht op homo’s en lesbiennes. Veel lesbische vrouwen of homo’s vrezen nadelige gevolgen als hun geaardheid breder bekend raakt bij het zoeken naar een partner. Juist een bemiddelingsbureau biedt hier uitkomsten zeker een bureau dat zich specifiek op deze groepen toelegt. Datingsites en uitgaansgelegenheden zijn vaak gericht op vluchtige contacten.

Deze differentiatie en persoonlijke aanpak waarborgen dat degenen die zich bij Match4Two inschrijven serieus op zoek zijn naar een gelijkgestemde partner, wat een belangrijke meerwaarde is voor de leden en belangrijk bijdraagt aan een gelukkigere samenleving.

Meer info via www.match4two.nl. Telefonisch kan ook via: 0492 – 516886.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top