Al meer dan 30 jaar ervaring

Wij werken in heel Nederland

Quorim relatie: Labyrint Thuiszorg

01-09-2008

Meer (jong)volwassenen met autisme of een andere psychische stoornis krijgen binnenkort zelfstandige woningen in Best, Son en Sint-Oedenrode.

Labyrint Zorg in Sint-Oedenrode stelt vanaf september enkele appartementen en Labyrint Thuiszorgwoonhuizen extra beschikbaar. Een appartement biedt onderdak aan één cliënt. Een huis biedt ruimte aan drie à vier cliënten. De zorginstelling biedt begeleid wonen en ambulante woonbegeleiding. Ambulante begeleiding houdt in dat een begeleider bij iemand thuiskomt om hulp te bieden. In Sint-Oedenrode biedt Labyrint momenteel al twee woningen aan. Dit zijn zelfstandige woningen die worden gedeeld met huisgenoten. De woningen staan verspreid in onder andere de wijk Kienehoef en in het centrum van Sint-Oedenrode.

In Best zijn afgelopen maand ook woningen in de wijk en rond het centrum 'geopend'. "Wij bieden hulp Werken bij Labyrint aan mensen met een dergelijke psychiatrische stoornis waardoor zij niet geheel zelfstandig kunnen wonen", zegt Jo Gloudemans, directeur van Labyrint Zorg. We verwachten dat onze cliënten een goed en geregeld dag- en nachtritme hebben, ze kunnen hier voor terecht op onze zorgboerderijen, ons arbeidsproject en ons kantoor. We bieden hier ontmoeting, dagbesteding en arbeidstoeleiding.
Heeft u kleinere werkzaamheden welke u tegen een geringe vergoeding uit wil besteden neem dan contact op met Jo Gloudemans.

De ambulante begeleiding richt zich met name op ondersteuning in het belang van een goed dag- en nachtritme, hygiëne, een verzorgde woonomgeving, huishoudelijke zaken, financiën, administratie, ontspanning en sociaal leven. Overdag zorgen vaste hulpverleners voor persoonlijke begeleiding van de cliënt.

Van de cliënten wordt verwacht dat zij zelfstandig zijn, werken, een opleiding volgen of een andere vorm van dagbesteding hebben. "Deze mensen hebben net als anderen behoefte aan een vast ritme", aldus Gloudemans, "Wij kijken wat iemand nodig heeft aan begeleiding en geven hem of haar die. Wij willen dat mensen met een ASS-stoornis zo zelfstandig mogelijk leven en wonen, met leeftijd- en lotgenoten in de buurt."

Voor meer informatie kunt u terecht op www.labyrint-thuiszorg.nl

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top