Al meer dan 30 jaar ervaring

Wij werken in heel Nederland

Quorim relatie aan het woord

01-03-2021

Kuub Grondwerken BV uit Nuenen is gespecialiseerd in het aanleggen, aanpassen en renoveren van onder- en bovengrondse infraprojecten, cultuurtechnische werken, Kuub EDR robotslopen, Kuub EPR bestrijding, grondwerk woningbouw, en hippische sport-/manegebodems.Of zoals eigenaar Toon Meulendijks (38) uitlegt: “Van het aanleggen van een tuintje of manegebodem tot aan een gigantisch infraproject waar emissie loos gewerkt moet worden: als we een probleem kunnen oplossen en de klant kunnen ontzorgen, dan zijn we op ons best!” Toon: “Het belangrijkste wat wij doen is het oplossen van het probleem van onze klant. Hoe specialistisch een vraag ook is, wij proberen er alles aan te doen om de klant vooruit te helpen.”

Een stapje extra

Met zijn bedrijf wil Toon niet de grootste in de regio zijn, maar wel de beste. “Ik vind het belangrijk dat we specialistisch werk afleveren. Ik heb vakmensen in dienst, waardoor we dit ook kunnen. We zitten in een drukke branche waar veel bedrijven alleen maar groter willen worden, vaak is te zien dat de kwaliteit en kennis hier op achteruit gaat.Ik zit er niet op te wachten om mijn machinepark uit te breiden met talloze machines die we draaiende moet houden. Ik wil mijn werkzaamheden en machines precies toespitsen op de vraag en onze expertise. Klinkt een project moeilijk? Dan worden wij scherp en enthousiast. Problemen dagen ons uit en het motiveert ons om een stapje extra te maken.”

Specialistisch werk vraagt om specialistische machines

Toon vertelt verder. “Ik heb vroeger in de vakanties bij mijn vader in de Caterpillar bulldozer gezeten en op de treeplank gestaan, daardoor zit grondverzet in mijn DNA. Ik vind het dan ook prachtig dat de machines die we in huis hebben, specialistisch zijn. Zo werken we nu met onze eigen Kuub EDR (elektrische demontage robot), waarmee we emissievrij en nauwkeurig kunnen gaan slopen in de voedingsindustrie.” Zo ook de eigen ontworpen en geproduceerde Kuub EPR zuiger, deze machine is extreem compact en heeft een gigantische zuigkracht om op grote hoogte eikenprocessierupsennesten weg te kunnen zuigen. Met deze nieuwe machine hebben we de productiesnelheid met 75% verhoogd ten opzichte van andere bedrijven. Niet alleen is de snelheid verhoogd maar ook de veiligheid voor de omwonende, de Kuub EPR zuiger is uitgevoerd met verschillende vloeistoffilters waardoor de brandharen worden afgevangen zodat deze niet meer in de buitenlucht terecht komen.

In de ondergrondse infra in de voedingsindustrie worden vaak glasvezelversterkte rioolbuizen gebruikt waar loog, zuur en hitte doorgestroomd komt, we hebben een speciale methode ontwikkeld om aan deze buizen te mogen en kunnen werken. Wanneer er aanpassingen op zo’n rioolstelsel gemaakt moeten worden heb je automatisch met hele hoge veiligheidseisen te maken, onze mensen kunnen dat.!

Gedegen groei

De toekomst ziet Toon dan ook goed tegemoet. “Ik zie mijn bedrijf, niet zo zeer in omvang, maar inhoudelijk nog veel verder en gedegen groeien. We blijven onze kwaliteit verbeteren en worden zo nog specialistischer in wat we doen, waardoor we een werk compleet kunnen maken.De echte specialisten en precisie mechanisatie hebben (en houden) we zelf in huis.

Dan zijn we echt iets moois aan het doen!”

Kuub Grondwerken bv

Contactpersoon: Toon Meulendijks
Adres: Olen 23, 5674 PJ Nuenen
Telefoon:+31 (0)85 - 902 88 26
E-mail:
info@kuubgrondwerken.nl
Website: www.kuubgrondwerken.nl

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top