Een zorgeloos advies

Vrijheid in verzekeren.

Quorim relatie: Kuub

01-03-2017

Kuub Grondwerken is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van exclusieve tuinen, hippische sport-/manegebodems en onder- en bovengrondse infraprojecten. Geheel volgens uw wensen nemen zij u de zorg uit handen om vanuit het ontwerp tot een perfecte realisatie te komen. Hun projectmanager is uw vaste aanspreekpunt en samen met een team van ervaren specialisten leveren zij precies wat u voor ogen heeft. Of het nu gaat om een exclusieve tuin, een manegebodem of een infraproject.

Grondwerk voor exclusieve tuinen

Om uw idee voor een exclusieve tuin te bespreken maken zij een afspraak met u of uw tuinarchitect. Op basis van dat gesprek, het ontwerp en de tekening maakt Kuub een projectplan en een calculatie. Na opdrachtverlening stellen zij voor u een team samen van ervaren specialisten.

Aanleg en onderhoud van sport- en manegebodems

Voor de aanleg en het onderhoud van hippische sport- en manegebodems bent u bij Kuub Grondwerken aan het juiste adres. Door een jarenlange ervaring in de hippische sport weten zij hoe een toplaag moet zijn, zodat ruiter en paard comfortabel kunnen dressuren en springen. Een Kuub manegebodem is stabiel, compact, veerkrachtig, goed waterdoorlatend en niet te snel droog. Dit leidt tot de beste prestaties van ruiter en paard en verkleint het risico op blessures.

Onder- en bovengrondse infraprojecten

Voor een grote verscheidenheid van bouwlocaties verzorgt Kuub Grondwerken onder- en bovengrondse infraprojecten. Zij realiseren funderingen, rioleringen, bestratingen en het grondwerk. Op aanvraag maken zij ook een onderhouds- en herstelplan.

Uw wensen, kwaliteit en persoonlijk contact staan bij hun altijd centraal.

Zij hopen snel met u in contact te komen.

Kuub Meulendijks & Frencken BV
Adres Olen 23, 5674 PJ Nuenen
Telefoon +31 (0)85 - 902 88 26
E-mail info@kuubgrondwerken.nl
Website www.kuubgrondwerken.nl

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top