Voor alles een oplossing

Wij denken in maatwerk.

Quorim relatie KIOM

01-03-2014

KIOM massage

Aan de ene kant lijkt de wereld zich te verharden, terwijl aan de andere kant er meer aandacht komt voor bezinning, rust, terug naar het Nu en het Zijn. Bij Massage-Opleidings-Instituut KIOM merken ze dat het steeds vaker voorkomt dat cursisten zich inschrijven voor een massagecursus als tegenhanger van de stress en de zorgen van het alledaagse leven.Cursisten vanuit het management of ICT die de hele dag bezig zijn om beslissingen te nemen met hun verstand en ratio, en medewerkers uit de zorg die de tijdsdruk dagelijks voelen toenemen, komen tijdens een massagecursus uit hun hoofd en meer in contact met hun gevoel.

Tijdens de diverse massagecursussen krijg je bij KIOM een gedegen vakopleiding. De diverse technieken worden met passie aangeleerd zodat de cursist, ofwel hobbymatig, dan wel (parttime) beroepsmatig, als masseur aan de slag kan.
Je ervaart dat je van het geven van een massage energie krijgt. Dat de wereld er een stukje beter uit gaat zien wanneer er meer gemasseerd en aangeraakt wordt is evident.

Respect naar elkaar en een veilige omgeving zijn vaste waarden tijdens een massagecursus.

In de zomervakantie kun je met KIOM mee naar Frankrijk.
In 2014 worden er twee vakantieweken gegeven. De eerste met als titel: “De kunstKIOM massage van Zijn met Mindfulness en Shiatsu” en de tweede week met de titel: “De kunst van Loslaten met Holistic Pulsing en Focussen”. Tijdens deze vakantieweek in een schitterende rustgevende omgeving ga je aan de slag met jezelf en natuurlijk met het leren van allerlei nieuwe technieken. Je hoeft geen masseur te zijn om met deze weken mee te kunnen doen.

KIOM is een opleidingsinstituut met een passie en een missie voor een betere wereld. En zij nodigen jou uit om daar jouw steentje aan bij te dragen.

KIOM Massage-Opleidings-Instituut
Rob en Femke Nijmeijer
Betuwepad 26
5691 LN Son

(de cursussen worden gegeven in Eindhoven en in Breda)
www.kiom.nl

T. 0499-461041
M. 06-16466497
E. info@kiom.nl

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top