Sterk in elk werk

Wij kennen de risico's en weten de oplossingen!

Quorim relatie: ISN Service

01-05-2009

Wij zien uw iPod of iPhone niet als 'n wegwerpartikel en kunnen uw defecte iPod en iPhone zelfs op component niveau voor u repareren. Dit betekent onze reparaties gemiddeld zo'n 60 tot 75% goedkoper zijn dan de reparaties van andere gerenommeerde service bedrijven.

Wij verkopen geen nieuwe iPod’s of iPhone's, wij repareren uw iPod en iPhone en zijn dus gebaat bij een tevreden klant. Dit weten wij te bereiken door een ongekende lage prijsopgave en niet geheel onbelangrijk ‘n extreem snelle service.  Mocht echter blijken dat de reparatiekosten naar uw mening te hoog gaan uitvallen, dan bent u niet verplicht de reparatie uit te laten voeren, wij zullen u niets in rekening brengen voor het onderzoek.

Maximaal 24 uur na ontvangst van uw iPod / iPhone krijgt u een reparatievoorstel van ons in uw mailbox (of per telefoon). U kunt dan rustig over het voorstel nadenken en ons laten weten of  u wel of niet de reparatie wilt laten uitvoeren door ons. Gaat u akkoord met ons voorstel dan is uw iPhone / iPod in de meeste gevallen die zelfde dag al weer klaar.

De onderdelen die wij gebruiken bij de reparaties zijn origineel Apple en geheel nieuw. Wij beschikken over een grote voorraad, en zullen de reparatie dan ook altijd direct kunnen uitvoeren. Op onze vakkundige reparatie krijgt u drie maanden garantie. Mocht de klacht zich binnen drie maanden weer voordoen, dan zullen wij deze kosteloos voor u herstellen. Op de site van ISN Service kunt u eenvoudig een reparatieaanvraag doen.

Verzekeren

Een aantal verzekeraars geeft de mogelijkheid uw iPod of iPhone te verzekeren. Dit kan op een speciale polis maar ook uw inboedelverzekering kent hiervoor dekkingsmogelijkheden.  Op de de site van Quorim kunt u meer lezen over deze dekking .  ISN-Service repareert ook voor verschillende verzekeraars, het voordeel is dat de kosten van een schadeclaim dan een heel stuk lager gaan uitvallen dan wanneer u de iPhone / iPod in zijn geheel dient te vergoeden. De meest voorkomende schadeclaims zijn gebroken beeldschermen en defecte harddisks door valschade. Uw iPod en iPhone worden met veel zorg behandeld door goed opgeleide technici. 

Vanuit Quorim hebben wij regelmatig naar volle tevredenheid iPhones en iPods door ISN laten repareren.

Contact gegevens iPod-Service.nl
 
Adres:
ISN-Service
Hoofdstraat 18a
5528 AJ Hoogeloon
 
Telefoon en mail:
0497-842568
info@ipod-service.nl

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top