Ontzorgen is ons vak

Voor een goed advies hoeft u niet ver te zoeken.

Quorim relatie Hospitable

31-10-2011

Met het oog op mijn toekomstperspectieven (een horeca consultancy bedrijf te starten in Ghana) ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Al snel kwam ik erachter dat er geen vacatures waren in hetgeen ik erg leuk en interessant vond om te doen, dus besloot ik om als (zzp-er) Horeca Trainer/consultant te starten.

De overtuigende factoren om zzp-er te worden waren; een groot netwerk in de horeca, twee├źneenhalf jaar ervaring in het geven van cocktailworkshops en horeca trainingen en een samenwerkingsverband met een koffie importeur waar Hospitable de trainingen voor verzorgd.

Als startende ondernemer heb ik weinig ervaring met verzekeringen en daar het erg belangrijk is om goed verzekerd te zijn als zzp-er, wou ik zeker weten dat ik de juiste keuzes maakte. Via mijn vriendenkring kwam ik bij Quorim terecht waar er gelijk aandacht werd geschonken aan Hospitable en Henk goed inspeelde op de behoeften van Hospitable.

Uiteindelijk hebben de persoonlijke service, de gastvrijheid, behulpzaamheid en goede begeleiding van Quorim ervoor gezorgd dat ik klant ben geworden. Ik kijk uit naar een prettige samenwerking!

Danny Danso-Quayson
Directeur Hospitable

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top