Wij ontzorgen door financiële rust en zekerheid

Dat is onze missie.

Quorim relatie Heesbeen Auto's

01-05-2012

Men kan ondermeer terecht voor een APK keuring (zonder afspraak!),reparaties, onderhoud, airco service en bandenservice.

Als universeel autobedrijf is Heesbeen Auto's  niet gericht op één merk. Zij hebben de meest geavanceerde apparatuur om uw voertuig uit te kunnen lezen en te resetten van storingen, alle technische informatie voor uw voertuig hebben zij tot hun beschikking. Daarom is uw voertuig veilig en vertrouwd in handen van hun team met 2 eigen gediplomeerde APK keurmeesters. Zij zorgen er voor dat uw voertuig weer snel de weg op kan om u weer van A naar B te brengen.

Heesbeen Auto's is een autobedrijf dat al uw problemen weer snel oplost. Voor een APK keuring  hoeft u geen afspraak te maken. U bent van maandag t/m vrijdag vanaf 8uur tot 17uur welkom. Op zaterdag is Heesbeen Auto's voor verkoop open van tien tot drie.

Bij een extra reparatie krijgt u vooraf een prijsopgave, dit voorkomt onplezierige verrassingen achteraf. U kunt via de website www.heesbeen-autos.nl door hun voorraad occasions bladeren, welke regelmatig wordt vernieuwd. Wanneer u op een occasions klikt, treft u hun meest recente en uiteenlopende collecties van betrouwbare occasions aan met NAP en eventuele garanties.

In mei gaat Heesbeen Auto's met een tijdelijke super voordelige voorjaarsacties starten. Dit kan u veel geld opleveren in deze moeilijke crisis tijden!!! Deze actie wordt op de website van Heesbeen Auto’s bekend gemaakt.

U bent van harte welkom voor een bezoek en een bakje heerlijke koffie. Ondertussen werken zij aan uw auto zodat u weer veilig de weg op kan.


Heesbeen Auto's
Zesweg 140
6604 BP Wijchen
tel. 024-6451170
www.heesbeen-autos.nl


Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top