Sportief zaken doen

Wij werken open en transparant.

Quorim relatie: Harrie Sijbers

30-09-2010


Expressief kleurgebruik, vrolijkheid, warmte en een spontane toets zijn wezenlijke kenmerken van zijn werken en getuigen van een oprecht plezier in het schilderen en in het leven. In zijn werken worden brede streken afgewisseld met fijne lijnen, de houtkoolschets is vaak nog zichtbaar in de transparante gedeeltes. Houtskoollijnen vaak ook als finishing touch om het schetsmatige waar nodig te benadrukken.

Galerie Dejavu

Harrie Sijbers is ook eigenaar van galerie Dejavu in Son en Breugel. Behalve zijn eigen werken zijn daar wisselende exposities van diverse kunstenaars uit binnen en buitenland te zien. Wie deze wereld van Harrie Sijbers binnenstapt, wordt vooral verrast door het aanbod van mooie, uitbundig kleurige, levenslustige schilderijen.
Aan de schilderijen loop je niet zomaar voorbij. Maar behalve de verrassende en vrolijke schilderijen in deze galerieruimte, is het ook de warmte, hartelijkheid en gastvrijheid, het gemoedelijke karakter waarmee de bezoekers of gasten ontvangen worden. Het geeft een bijzondere kunstbeleving die intens en oprecht overkomt. Omgeven door kleurige creaties hebben Harrie en zijn vrouw Ellen een gekoesterde droom weten te bewerkstelligen waarbij werk, wonen en kunst worden gecombineerd.


Thuis een keuze maken

Bijzonder bij galerie Dejavu is dat Harrie Sijbers met werken waar interesse voor is naar de klant toegaat. Zo kan men een aantal werken in de eigen leef- of werkomgeving op het gemak bekijken en een keuze maken. Het is de beste en gemakkelijkste manier om te ontdekken welk werk het beste op welke plek past.
Harrie Sijbers geeft daarbij vrijblijvend, deskundig advies over de juiste combinatie van interieur en kunstwerk. Galerie Dejavu biedt particulieren en het bedrijfsleven bovendien de mogelijkheid tot het huren of leasen van schilderijen

Openingstijden

Galerie Dejavu is geopend dinsdag tot en met vrijdag van 14.00 uur tot 18.00 uur, zondag van 14.00 uur tot 18.00 uur, en op afspraak.

Dejavu galerie podium
Peellaan 40
5691 LL Son

telefoon: 0499 477514
Internet :
Dejavu Son

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top