Al meer dan 30 jaar ervaring

Wij werken in heel Nederland

Quorim relatie Fogmaker

01-11-2015

Met trots verwelkomen wij Fogmaker Nederland als klant bij Quorim. De Fogmaker is een innovatief brandpreventiesysteem welke wordt aangebracht in voertuigen en werkmaterieel. Het systeem zorgt ervoor dat er onder grote druk nevel in de motorruimte wordt gespoten, op deze manier wordt voorkomen dat een kleine brand kan uitgroeien tot een totaalschade.

Het systeem is bewezen succesvol en inmiddels zijn er naast vrachtauto’s en touringcars al Fogmakers aangebracht in hijskranen, treinen en groot werkmaterieel als loaders en graafmachines. Mede door het bewezen succes hebben wij in samenspraak met een verzekeraar een clausule ontwikkeld voor voertuigen die zijn voorzien van een dergelijk systeem. Kortweg houdt de clausule in dat het eigenrisico bij een brandschade niet in rekening wordt gebracht en daarnaast de kosten voor het installeren (met terugwerkende kracht) en het hervullen van de Fogmakers worden vergoed.

Wij zijn van mening dat het systeem voor veel bedrijven interessant kan zijn, mede omdat het systeem zich eigenlijk al direct heeft terugverdiend omdat het totaalschades door brand voorkomt. Voor meer informatie kunt u hier dewebsite bezoeken.

Fogmaker Nederland BV
Anemoonstraat 31
2201 CN  Noordwijk

telefoon: 06-13443442

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top