Voor een goed advies hoeft u niet ver te zoeken

Wij schatten uw risico's goed in.

Quorim relatie Feelmax Benelux

01-04-2013

Feelmax, de barefoot specialist

De Pulka familie wilde terugkeren naar de natuurlijke beweging van de voet.Zij realiseerden zich dat gezonde voeten de basis zijn van het menselijk welzijn.  Feelmax is opgericht in 1993 en de missie was (en is) om producten te ontwikkelen die bijdragen aan gezondere voeten en een gezonder bestaan. 

De eerste producten waren de inmiddels bekende teensokken. In 2005 kregen ze de vraag van een top-level Finse snowboarder (tevreden drager van de Feelmax teensokken) om schoenen te ontwikkelen die het lopen op blote voeten nabootsen. De snowboarder had deze barefoot schoenen nodig voor zijn balanstraining. Plots kwam het oude idee van de Lake Maaninka footprints weer naar boven.

In 2006 werden de eerste Feelmax barefoot schoenen geproduceerd.  Met een uiterst dunne buitenzool van 1 mm kan men  spreken van een zeer revolutionair product. Oude gewoontes zijn taai, maar langzaam en zeker verdwijnt de schoen met “hoge technologische”  demping.  De consument is de waarheid aan het ontdekken! Vele studies en onderzoeken wijzen uit dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat kunstmatige demping in onze schoenen goed voor ons is. Uit deze studies kwam naar voren dat het lichaam al een perfect dempingssysteem heeft.  Al 4 miljoen jaar lopen wij als mens “ barefoot” en plotseling moesten er rare schoenen met onnatuurlijke demping  komen.  Nu keren we terug naar de wortels van moeder natuur. De natuurlijke manier van bewegen is terug!

Feelmax bevat meerdere octrooien en octrooiaanvragen en het concept van onze schoen  heeft verschillende innovatie prijzen  ontvangen. Vele opmerkelijke verbeteringen zijn aan het oorspronkelijke concept van de schoen aangebracht, maar het oorspronkelijke idee is er nog steeds Stap vandaag nog over naar Feelmax en ervaar de natuurlijke manier van lopen!

Webshop Feelmax binnenkort open
De webwinkel van Feelmax gaat op 10 april open. Feelmax is ook te vinden bij een aantal gespecialiseerde sportzaken. Meer informatie treft u aan op de site van Feelmax: www.feelmax.nl .


Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top