Altijd op zoek naar oplossingen

wij kennen de weg in verzekeringsland.

Quorim relatie De Sonse Haven

01-12-2015

Net buiten het gezellige centrum van Son en Breugel vind je de Sonse Jachthaven. De Sonse Jachthaven is gelegen aan het Wilhelminakanaal in Son en Breugel. Met boxen van 6 tot 15 meter, is er ruimte voor grote en kleine boten. Alle boxen bij de Sonse Jachthaven zijn uitgerust met water en elektra aansluiting. Naast de jachthaven ligt het gezellige café restaurant met een groot terras. Hier kunt u terecht voor een drankje een (uitgebreide) lunch of diner.

Sinds  8 augustus 2015 is de Sons Jachthaven een feit. Vanaf de eerste dag van de opening weet iedereen het gezellige plekje te vinden, via water of via de weg. De haven heeft 38 ligplaatsen. De Sonse Jachthaven ligt net buiten het centrum aan het Wilhelminakanaal. Binnen een uurtje of 5 bereik je met boot de Maas. Een dagtocht naarde Beekse Bergen ligt ook binnen de mogelijkheden.

Wintermaanden
Ook in de winter kunt u blijven genieten van de jachthaven. Tijdens de winterperiode gaat eigenaresse Joyce Leermakers in het restaurant thema-avonden organiseren. Er is een mosselavond, een gamba-avond en een avond waarop sparribs worden geserveerd. Vanaf 17.00 uur is het het restaurant open voor het diner á la carte. In de ochtend kunt u vanaf 10.00 uur terecht voor koffie en wat later voor de lunch.

Ook voor kinderen
De kinderen kunnen zich buiten vermaken op de klimtoestellen, de trampoline en bij de tafeltennistafel. Zo is er voor iedereen wat wils.

De Sonse Jachthaven is een unieke locatie om in alle jaargetijden rustig te genieten van een prachtig uitzicht over de Dommelvalei.

Op de internetsite van De Sonse Haven kunt u meer informatie vinden. Ook is de Sonse Jachthaven op Facebook te vinden.

De Sonse Jachtaven
Kanaaldijk Zuid 2
Son en Breugel

telefoon: +31 (0)6 122 128 39

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top