In iedere markt thuis

Het is ons niet snel te gek.

Quorim relatie Cycle Trend Nuenen

01-06-2012

De toename van sport en woon-werkverkeer heeft snelle, lichte fietsen nodig en die vraag kunnen wij als geen ander invullen. Ook de laatste ontwikkelingen vinden nu sneller de weg naar u als klant. Zo presenteren we in 2012 steeds meer elektronica in onze fietsen. Wat te denken van de nieuwe Shimano Ultegra DI2 groepen met elektronisch schakelen, een genot om hiermee te rijden. We hebben inmiddels enkele modellen staan van o.a. ISAAC , Van Nicholas en Cube.

Daarnaast kijken we al een tijdje naar de ontwikkeling van elektrische fietsen, maar dan met name de snelle en lichtere versies. Een markt die nog niet goed ingevuld is door huidige merken en ook de beleving van de klant was vooral die van ‘een fiets voor oude mensen’. We willen u het tegenovergestelde laten zien en voelen. De sportieve merken hebben niet stilgezeten met als resultaat fietsen die kwalitatief top zijn met een zeer laag gewicht (vaak zelfs 8 kilo verschil met de huidige collecties van concurrenten!). Ik wil u daarom een tip geven zo’n fiets eens te proberen. Vandaar ook testevents en modellen in de showroom om uit te proberen.

Fietsen die er super uitzien en ook zonder ondersteuning rijden als een sportieve fiets. Kom komend weekend anders de nieuwe Cube EPO proberen en ervaar deze sensatie!

Speciale aandacht voor de Ronde van het Eindhovens Dagblad. 
Cycle Trend Nuenen zal voor het 3e jaar medesponsor zijn van dit evenement.
Zondag 3 juni 2012 vindt de 22e editie van de Ronde van het Eindhovens Dagblad plaats. Deze jaarlijkse fietstocht, georganiseerd door WTC Café Wilhelmina, is dit jaar extra feestelijk vanwege het 100-jarig bestaan van het Eindhovens Dagblad. Het Wilhelminaplein in het centrum van Eindhoven is het stralend middelpunt. De route bestaat uit verschillende lussen door de Brabantse gemeentes in het verspreidingsgebied van het ED.

De Ronde kent vier afstanden voor de toerrijders: 65, 100, 150 en 200 km. Ook is er een familietocht van 35 km.

Meer informatie en inschrijven via ed.nl/rondevanheted.

Cycle Trend Nuenen
Duivendijk 5c
5672 AD Nuenen
T:040-2906419
www.cycletrend.nl

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top